Echipa nationala Gigi Becali a ales cel mai bun „tricolor”. Ce pronostic a dat chiar înainte de debutul la EURO 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa națională a României a reușit să învingă selecționata Ucrainei cu 3-0 în primul meci din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania.



Gigi Becali a nominalizat cel mai bun „tricolor” din actuala formație condusă de Edi Iordănescu. Echipa națională a României a învins reprezentanta Ucrainei în meciul de debut la EURO 2024, scor 3-0, primul gol fiind înscris de căpitanul grupării „tricolore”, Nicolae Stanciu. El este și jucătorul pe care Becali îl consideră cel mai bun din grup.

Becali: „Nimeni nu se compară cu Stanciu”

„Nimeni nu se compară cu Stanciu. Nicușor Stanciu este de departe cel mai bun din toată echipa. Pe Hagi nu-l mai comparați cu jucătorii români. Nu se mai naște unul ca Hagi...

Drăguș m-a lăsat mut. Eu țin minte când a plecat. Ziceam: ‘Ce să facă ăsta’? Ce a crescut nu îmi vine să cred. A plecat de tânăr, s-a maturizat. Putere, forță”, a spus Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a mai spus că are obiective mari și visează întotdeauna la lucruri mărețe, chiar și în cazul echipei naționale.

„Eu l-am întrebat pe MM (n.r. - Mihai Sotica) și i-am zis: ‘Să vedem, Gigi, că noi jucăm acum, dar dacă ajungem în finală?’ MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun? De unde poți să știi ce e la fotbal?’

El a zis: ‘Păi jucăm, ne calificăm de pe locul 2 și putem să picăm cu Olanda’. Păi și ce? Batem Olanda. E nebunia mea, îți dai seama. MM a zis: ‘Băi, Gigi, tu ești nebun’.”, a mai spus Becali.

„Oaia mare, capra mare, pulpa mare”

Eu așa sunt. Mie nu îmi plac lucrurile mici. ‘Bă, Mihai, ești nebun la cap? Ce mare lucru e’. El a zis: ‘Hai, bă, Gigi… înseamnă că nu știi ce echipe sunt’. Adevărul e că nu știu. De ce să ne calificăm de pe locul 2? Ne calificăm de pe locul 1, de ce să nu o batem noi pe
Belgia?

(n.r. La pauză e 1-0 pentru Slovacia) Uite, pe locul 1 terminăm. Eu așa am visat tot timpul. Eu niciodată nu am visat lucruri mici. Vezi și la mașini. Când mi-am luat, mi-am luat Maybach. 500 de mii. Eu așa am învățat de la tata. ‘Oaia mare, capra mare, pulpa mare'”, a mai declarat Becali, pentru Fanatik.

Echipa națională a României va înfrunta selecționata Belgiei sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 22:00. Meciul se va desfășura pe RheinEnergieStadion din Köln.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel