Superliga Romaniei Gică Hagi şi-a făcut praf atacanţii după meciul cu CFR Cluj: În condiţiile astea, vin eu să joc

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gheorghe Hagi nu a fost deloc mulţumit de prestaţia elevilor săi cu CFR Cluj. Constănţenii au fost învinşi pe teren propriu, scor 3-0, de echipa lui Dan Petrescu, iar Gică Hagi i-a luat la ţintă pe atacanţii Farului. 



CFR Cluj a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Ciprian Deac (27) a deschis scorul din centrarea lui Simao Rocha, Leo Bolgado (55) a marcat cu o lovitură de cap la colţul scurt la un corner executat de Alin Fică, iar kosovarul Meriton Korenica a închis tabela din pasa lui Daniel Bîrligea (90+3).

Farul a avut o bară (81), prin tânărul Iustin Doicaru (17 ani).

Farul a pierdut al treilea său meci acasă în acest sezon, după cele cu Unirea Slobozia şi FC Botoşani.

CFR a obţinut prima sa victorie în deplasare în acest sezon şi are trei succese consecutive în campionat, scrie Agerpres.

”În condițiile astea, intru eu să joc.

Ofensiv, destul de previzibili, destul de lenți. O construcție lentă, circulația mingii, nu mai vorbesc, doar o fază-două cu Ganea, în stânga. N-aveam cum să surprindem o echipă precum CFR-ul.

O prestație lentă, previzibilă și e clar că o echipă puternică vine și te bate", a declarat Gheorghe Hagi la final. 

Momentul care a schimbat jocul 

În minutul 22, la scorul de 0-0, Gabi Iancu a ratat o ocazie imensă. La finalul partidei, atacantul celor de la Farul a dezvăluit că acela a fost momentul care putea schimba soarta jocului. 

”Am ratat o mare ocazie, dacă înscriam ieșeau la joc și ei, acolo se putea schimba soarta meciului. Noi nu am reușit să îi desfacem, nu am făcut o treabă bună ofensiv. Contează că nu am deblocat tabela, îmi pare rău.

Avem 3 înfrângeri pe teren propriu deja, e foarte mult. Ceva nu facem bine, trebuie să schimbăm situația în favoarea noastră”, a spus Gabi Iancu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel