Superliga Romaniei Gică Hagi, încrezător în șansele Farului de a obține victoria cu Oțelul Galați: „Sperăm să facem un meci mare”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După eșecul din prima etapă a noului sezon al Superligii, Gheorghe Hagi își dorește victoria în fața elevilor lui Dorinel Munteanu.



În a doua etapă a Superligii, ediția 2024/2025, Farul Constanța va evolua pe terenul Oțelului Galați, partidă programată luni, 22 iulie, începând cu ora 22:00.

Constănțenii nu au debutat cu dreptul în noul sezon, fiind învinși pe teren propriu de nou-promovata Unirea Slobozia, scor 0-1. Totuși, Gică Hagi își dorește să plece de la Galați cu trei puncte, fiind încrezător în puterile elevilor săi.

Gheorghe Hagi: „Vrem să înscriem acum”

În ultimele confruntări directe, constănțenii au reușit să câștige partidele cu oțelarii, respectiv să obțină o remiză, scor 1-1, în meciul din februarie 2024.

„Întâlnim un adversar pe care îl cunoaștem foarte bine din sezonul trecut, în care a avut un parcurs deosebit... Oțelul e o echipă omogenă, pregătită de un antrenor foarte bun, coleg de generație cu mine, care a început foarte bine și acest sezon. Sunt trei puncte puse în joc și trebuie să mergem încrezători. În prima etapă nu am marcat, dar vrem să înscriem acum.

Sperăm să facem un meci mare. Contra Oțelului, o echipă care e solidă atât ofensiv, cât și defensiv, trebuie să faci ambele faze foarte bine. Sperăm să fim într-o zi bună și să luăm cele trei puncte. Ambele meciuri directe din sezonul trecut au fost foarte frumoase, chiar dacă nu s-a marcat mult. Și noi, și ei au atuuri”, a declarat Gheorghe Hagi, înaintea meciului din deplasare cu Oțelul.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu contează pe sprijinul suporterilor gălățeni în meciul cu Farul Constanța

Farul Constanța se confruntă cu probleme de lot, iar fundașii Ionuț Larie și Mihai Bălașa vor lipsi de la partida cu oțelarii. Totodată,„marinarii” nu vor conta nici pe atacantul Ionuț Cojocaru.

„E dificil să vorbești de accidentați la început de stagiune. Ultimul nostru accidentat e Cojocaru și nu e apt pentru acest meci. De asemenea, Larie va lipsi mai mult, iar Bălașa e pe un drum bun, dar nu va putea juca nici el în această partidă”, a mai menționat Hagi, în conferința de presă premergătoare duelului cu dunărenii.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel