Fotbal Gică Hagi, avertizat de Ferguson. Mesajul transmis de scoțian pentru Ianis Hagi

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Derek Ferguson, fost fotbalist al echipei Rangers, a făcut mai multe declarații privind implicarea lui Gică Hagi în cariera sportivă a fiului său. Scoțianul nu a uitat să facă referire la modul în care Gheorghe Hagi vorbește în numele lui Ianis, Ferguson transmițându-i mai multe sfaturi în acest sens.



„Tatăl său este destul de vocal”

Derek Ferguson este de părere că Gheorghe Hagi ar trebui să îi permită lui Ianis să ia propriile decizii cu privire la viitorul său la echipa Rangers. Scoțianul a transmis că vorbește din propria experiență, ca tată al unui actual jucător de la Bologna, căpitanul Lewis. Acesta a declarat că acceptă, uneori, că trebuie să-și păstreze sentimentele și ideile pentru el însuși.

Ianis Hagi, actual fotbalist la Rangers, dar împrumutat de echipa spaniolă Alaves, declarase, nu demult, că ar dori să părăsească echipa scoțiană în favoarea clubului din Spania. Ianis afirmase că echipa Alaves se potrivește jocului său.

Comentând această speță, Ferguson s-a declarat neconvins de dorința antrenorului clubului scoțian, Philippe Clement, de a-l păstra pe Ianis la echipă. Cu toate acestea, scoțianul amintește faptul că jucătorul de 25 de ani ar trebui să ia această decizie, și nu tatăl său, Gheorghe.

El a declarat, pentru Ibrox News, că Gică Hagi este prea vocal, făcând o comparație cu propria sa relație tată-fiu: „Nu sunt prea sigur. Singurul lucru pe care îl știu este că tatăl lui e destul de vocal. Chiar și cu băiatul meu, uneori mi se spune să-mi 'închid fermoarul', pentru că cel mai bun lucru este să îl lași pe băiatul tău 'să vorbească cu picioarele'.”

Ferguson nu știe dacă Ianis va avea un viitor lung la club

După ce l-a îndemnat pe Gică Hagi să nu se mai implice în problemele lui Ianis, fostul fotbalist scoțian și-a dat cu părerea și asupra viitorului fiului celui din urmă la clubul scoțian, spunând că nu se poate pronunța cu privire la următorii pași pe care îi va stabili jucătorul de 25 de ani.

Întrebat dacă Hagi are un viitor pe termen lung la club, el a declarat: „Nu sunt atât de sigur. Nu cred că va fi titular sub Michael Beale. Evident, Ianis a ratat multe din cauza accidentării, așa că va dori să joace fotbal la prima echipă.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel