Stiri Gica Hagi a spus echipa la care vrea să îl vadă pe Ianis. "Sper că va purta tricoul ăsta într-o zi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gică Hagi a vorbit despre viitorul fiului său, Ianis, împrumutat acum de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves. 



"Îmi este foarte dor de Galatasaray. Am mult de muncit în Constanţa, dar sper să vin la Istanbul pentru un meci de Liga Campionilor cât mai curând. Eu sunt mândru că am jucat pentru Galatasaray, şi sper ca fiul meu să poarte tricoul Galatei într-o zi", a declarat Gică Hagi pentru gzt.com

În ultima etapă din Primera Division, Ianis Hagi a ratat un penalty 

Mijlocaşul român Ianis Hagi a ratat un penalty în meciul pe care formaţia sa. Deportivo Alaves, l-a câştigat cu 1-0 pe teren propriu în faţa echipei Almeria, duminică în etapa a 12-a din La Liga.

Ianis Hagi a trimis peste poartă penalty-ul pe care l-a executat în minutul 45+1. Internaţionalul român a jucat până în minutul 68. În etapa precedentă, el a pasat decisiv în partida Atletico Madrid - Deportivo Alaves (2-1).

Ianis Hagi a marcat joi primele sale două goluri pentru Alaves, care a surclasat formaţia de liga a şaptea Deportivo Murcia cu scorul de 10-0, în deplasare, într-un meci din turul al doilea al Cupei Spaniei.

Golul victoriei de duminică a lui Alaves a fost reuşit de Aleksandar Sedlar în minutul 79, scrie Agerpres.

Echipa bască are 12 puncte şi se află pe poziţia a 14-a a clasamentului. Almeria, fără victorie, este lanterna roşie, cu numai 3 puncte.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel