Superliga Romaniei Gică Hagi a confirmat suma de transfer pentru Dina Grameni. Farul are 30% dintr-un transfer viitor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Farul Constanţa l-a cedat pe Constantin Dina Grameni la FC Rapid, iar Gheorghe Hagi a anunţat şi suma pentru care s-a făcut transferul. 



“Erau doi titulari (n.r. Popescu și Grameni), dar Farul are nevoie să vândă. Pentru că noi lucrăm cu deficit de buget. Și noi am adus jucători și trebuie să vindem. Am arătat mereu că știm ce facem și că suntem un club care performează.

La noi problema nu este că am vândut doi jucători, ci că nu avem rezultate. Trebuie să vindem, pentru că avem cheltuieli. Și trebuie să producem performanță. De fiecare dată când au plecat jucători, lucrurile au mers bine în continuare. Jucătorii au primit oferte mai bune, au arătat că vor să plece și noi i-am lăsat. Ce era să facem? 

Nu am avut mai multe oferte. A fost câte una pentru fiecare jucător și ambele au venit în finalul perioadei de transferuri. Nu au fost nici pe bani foarte mulți, așa cum s-a scris.

Pe Grameni am primit 400.000 de euro, plus 30% procent dintr-un viitor transfer. Asta a fost oferta, nu a fost alta. Clubul a acceptat pentru că trebuie să vindem ca să ne plătim cei 160 de salariați.

Momentan vindem aici. Și noi vrem să vindem afară, dar momentan nu vin oferte de acolo pentru noi. Nu avem de ales, trebuie să vindem”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

 Dina Grameni a povestit cum s-a făcut transferul la Rapid

Mijlocaşul a primit oferta la o zi după meciul naţionalei U21 cu Muntenegru, câştigat de elevii lui Daniel Pancu cu 1-0 la Târgovişte. 

"A doua zi după meciul cu Muntenegru eram în sala de forţă şi a venit Rareş Pop cu telefonul la mine. Am văzut numele domnului Şucu acolo. M-a întrebat dacă vreau să vin la Rapid, că sunt dorit aici. I-am zis că am nevoie de puţin timp să mă gândesc, nu puteam să spun DA din prima. Am vorbit cu familia mea, cu agentul meu. Toţi cu care am vorbit mi-au spus să nu stau pe gânduri, să mă duc la Rapid, pentru că fac pasul corect. Eu în proporţie de 95% decisesem deja că vreau să vin. După câteva ore l-am sunat pe domnul Şucu şi i-am zis că vreau să vin la Rapid", a declarat Dina Grameni pentru site-ul clubului. 

Clubul de fotbal Rapid București l-a transferat pe mijlocașul Constantin Grameni de la Farul Constanța, pentru 400.000 de euro, a anunțat, duminică, gruparea din Giulești pe site-ul său oficial.

În vârstă de 21 de ani, Grameni a semnat un contract valabil timp de trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, constănțenii având și procente dintr-o tranzacție ulterioară.

Cel poreclit „Dina” a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, evoluând la seniori doar pentru Farul Constanța, acolo unde a fost și căpitan de echipă.

În palmares, Grameni are un titlu de campion, cu Farul, avându-i atunci printre coechipieri pe Marian Aioani și Andrei Borza, jucători transferați ulterior la Rapid.

El a transmis un mesaj tuturor giuleștenilor, înainte de primul meci în tricoul alb-vișiniu:

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel