Superliga Romaniei George Cîrjan s-a retras şi ar putea primi o funcţie în cadrul clubului Oţelul Galaţi

Data publicării:
Facebook Şcoala Nanny Galati
Facebook Şcoala Nanny Galati

Atacantul George Cîrjan a decis să se retragă din fotbal, după ce şi-a încheiat contractul cu Oţelul Galaţi. 



Accidentările dese au fost cele care l-au forţat pe fotbalist să ia această decizie. Conform Viaţa Liberă, acum Cîrjan ar putea primi o funcţie în cadrul clubului, pe modelul Cristian Sîrghi, care este director sportiv la Oţelul Galaţi după ce s-a retras din fotbal. 

În sezonul trecut, George Cîrjan a jucat 20 de partide în Superligă (n.r. sezonul regulat) pentru Oţelul Galaţi şi a înscris un gol. În Cupa României, a evoluat în trei partide şi a marcat de două ori. 

În playout, Cîrjan a evoluat într-o singură partidă pentru gălăţeni. 

Înainte de finala Cupei, Cîrjan spunea că nu se gândeşte la retragere 

”Sunt cel mai vechi jucător, dar din păcate nu pot să fiu alături de echipă. Sunt accidentat, dar sunt trup și suflet lângă ei și sperăm să încununăm acești ani. Visul ar fi îndeplinit dacă am câștiga. 

Știe toată lumea stilul nostru, Corvinul se aseamănă cu noi și o să fie un meci de luptă. Cred că dacă vom da primii gol, vom câștiga. Corvinul este o echipă bună și au un nucleu foarte bun. Cred că la anul vor trage la promovare. 

Aceste meciuri se joacă cu sufletul și cu inima pentru culori. Joci pentru oraș, pentru echipa ta și nu cred că mai ai nevoie de vreo altă motivație. Cred că suntem motivați și vom da totul. 

Aș fi preferat să fiu pe teren, dar accidentările fac parte din viața de sportiv și nu avem ce face. Suntem doi atacanți care avem ruptură musculară (n.r. el și Alexandru Pop), dar am încredere în colegii mei. 

(n.r. Te gândești la retragere?) Nu vreau să iau în considerare. Este o accidentare gravă, probabil că voi ajunge și la operație”, a spus George Cîrjan înainte de finala Cupei României, pierdută de Oţelul Galaţi contra celor de la Corvinul Hunedoara. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel