Fotbal international Genoa ar fi acceptat oferta lui Tottenham pentru Drăguşin. Un jucător împrumut, plus cea mai mare sumă de transfer pentru un român

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Tottenham a transmis oferta oficială pentru Radu Drăguşin celor de la Genoa, iar italienii ar fi acceptat deja. 



Jurnalistul italian Fabrizio Romano spune că Tottenham a făcut prima ofertă oficială pentru Radu Drăguşin, iar Genoa ar fi acceptat. 

"Genoa este pregătită să accepte împrumutul lui Djed Spence ca parte a înţelegerii pentru Radu Drăguşin cu Tottenham. În plus, vor primi 25 de milioane de euro sumă fixă, şi alte 5 milioane de euro sub formă de bonusuri. În cazul lui Djed Spence, vorbim de împrumut până la finalul sezonului. 

Negocierile vor continua azi pentru a finaliza transferul lui Radu Drăguşin", a scris Fabrizio Romano pe X, fostă Twitter. 

Alberto Gilardino a vorbit cu Drăguşin despre transfer

”Zvonurile și anumite situații nu sunt bune în această perioadă în care campionatul este în desfășurare. Am încredere foarte mare în jucătorii pe care îi am la dispoziție, îi văd în fiecare zi la antrenamente, îi cunosc, știu cât de profesioniști sunt.

Cât timp vor fi aici, știu că vor da 110 la sută. Sper că niciun jucător nu va pleca, dar piața de transferuri este imprevizibilă și orice se poate întâmpla.

Drăgușin? Este un profesionist exemplar, un băiat cu o disciplină sportivă fantastică. El poate doar să ne fie de ajutor acum. Am vorbit cu el, este jucătorul lui Genoa. Atât timp cât va purta acest tricou va da totul pe teren și va fi protagonist, la fel și ceilalți”, a spus Alberto Gilardino, conform calcionews24.com.

Florin Manea spune că Radu Drăguşin nu e motivat de bani 

 Radu Drăguşin "nu se gândeşte la bani", a declarat, pentru CalcioNapoli24 TV, Florin Manea, agentul fotbalistului român al echipei Genoa, care este în atenţia mai multor cluburi în mercato din luna ianuarie, informează site-ul calciomercato.com

"Mâine voi vorbi cu Genoa şi voi vedea dacă clubul a vorbit cu cineva, dar eu nu am vorbit cu nimeni despre contract şi transfer. Ştiu că există interes pentru jucător, dar oficial nimeni nu mi-a vorbit despre o ofertă pentru Radu. Vom vedem mâine ce îmi spune Genoa", a afirmat Florin Manea.

"Este greu de spus care este preţul lui Radu, dar cred că el valorează 20 de milioane. Toţi trebuie să fim fericiţi când se face un astfel de transfer, fiindcă eu cred că toţi am făcut o treabă extraordinară. A fost cumpărat cu 5 milioane şi acum valorează cel puţin 20, aşa că dacă Genoa încasează o astfel de sumă ar putea fi mulţumită", a spus Manea.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel