Superliga Romaniei „Găzarii” sărbătoresc centenarul cu un meci amical. Ce atacant semnează cu Petrolul Ploiești

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal ploieștean a anunțat cooptarea unui nou atacant, oferind totodată detalii despre celebrarea centenarului.



Atacantul Herman Mousakki semnează un contract de doi ani cu Petrolul Ploiești

„Atacantul în vârstă de 25 de ani este noul jucător al echipei noastre, semnând un contract valabil până la finele sezonului 2025-2026.

Fotbalistul a mai evoluat în carieră pentru Caen, Boulogne și Dudelange. În ultimul sezon, în campionatul din Luxemburg, Herman a înscris 7 goluri și a oferit 5 pase decisive.”, a transmis clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook.

Echipa de fotbal ploieșteană va disputa un meci amical cu gruparea olandeză Vitesse Arnhem în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia sărbătoririi centenarului clubului prahovean.

„Ne pregătim pentru un meci de gală pe 'Ilie Oană'! Gruparea olandeză Vitesse Arnhem a răspuns pozitiv invitației lansate de către clubul nostru și va veni la Ploiești pentru jocul ce va reprezenta punctul central al evenimentelor ocazionate de sărbătorirea centenarului petrolist”, informează clubul ploieștean pe site-ul său oficial.

Partida se va disputa sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00 pe Stadionul „Ilie Oană”.

Întâlnirea va reprezenta o reeditare a duelurilor din august 2013, atunci când Petrolul și Vitesse s-au înfruntat în turul 3 preliminar din Europa League. Formația ploieșteană a avut atunci câștig de cauză după 1-1 pe Stadionul „Ilie Oană” și 2-1 pe Arena „GelreDome” din Arnhem, cu golul decisiv marcat de către Gicu Grozav.

Petrolul Ploiești împlinește 100 de ani de la înființare la 31 decembrie 2024, de-a lungul acestui an fiind organizate câteva evenimente de sărbătorire a centenarului. Club de tradiție al fotbalului românesc, Petrolul are în palmares patru titluri naționale și trei Cupe ale României, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel