Superliga Romaniei Galeria Farului, nemulțumită de ultimele mutări ale lui Gică Hagi: „Suntem total împotriva politicii clubului”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Transferul lui Dina Grameni de la Farul Constanța nu îi mulțumește pe suporterii „marinarilor”.



Transferul lui Dina Grameni, motiv de conflict între suporteri și conducere

„Vindem tot, fără excepție. Semnat: o echipă fără nicio pretenție!

Suntem total împotriva politicii clubului de a vinde jucători importanți la echipe rivale în ciuda promisiunilor făcute de conducere că nu vom mai fi pepinieră pentru echipele din campionatul intern! Farul suntem doar noi!”, au scris ultrașii de la Peluza Marină - Farul, pe contul de Facebook.

Mesajul suporterilor vine după anunțul făcut de clubul de fotbal Rapid București privind transferul mijlocașului Constantin Grameni de la Farul Constanța, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

În vârstă de 21 de ani, Grameni a semnat un contract valabil timp de trei ani cu echipa din Giulești, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, constănțenii având și procente dintr-o tranzacție ulterioară.

Cel poreclit „Dina” a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, evoluând la seniori doar pentru Farul Constanța, acolo unde a fost și căpitan de echipă.

În palmares, Grameni are un titlu de campion, cu Farul, avându-i atunci printre coechipieri pe Marian Aioani și Andrei Borza, jucători transferați ulterior la Rapid.

Grameni: „Aștept cu nerăbdare primul meci pe Giulești, într-o atmosferă superbă”

El a transmis un mesaj tuturor giuleștenilor, înainte de primul meci în tricoul alb-vișiniu:

„Salut Rapidiști,

Sunt Dina Grameni și sunt extrem de fericit că am semnat cu Rapid București. De abia aștept să încep munca în alb-vișiniu. Aștept cu nerăbdare primul meci pe Giulești, într-o atmosferă superbă.

Hai Rapid!”

În prima ligă, mijlocașul central a jucat 129 de meciuri, a înscris 10 goluri și a oferit nouă pase decisive. Cota lui de piață, conform transfermarkt, este de 2 milioane de euro.

Constantin Grameni este în Finlanda, cu naționala Under-21 a României, cu care va disputa un meci foarte important pentru calificarea la Campionatul European de tineret din 2025. El are 12 selecții la naționala U21, reușind să înscrie de trei ori. Grameni a fost convocat și la naționala mare, înainte de Campionatul European, atunci când a rămas rezervă în meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein.

Noul jucător al Rapidului va purta numărul 20. El a jucat opt partide în acest sezon la Farul, fără a marca, dar suporterii nu sunt de acord cu deciziile clubului de a continua să vândă jucători de valoare adversarelor din Superliga.

Pe lângă Grameni, de la Farul Constanța au mai plecat și David Kiki, dar și Mihai Popescu (ambii la FCSB).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel