Fotbal Fundașul Dani Alves rămâne în arest. Este judecat pentru agresiune sexuală

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Brazilianul Dani Alves, unul dintre cei mai titrați fotbaliști, va rămâne în arest. Fundașul este judecat pentru agresiune sexuală.



Fotbalistul brazilian Dani Alves, care va fi judecat în Spania pentru agresiune sexuală, va rămâne în închisoare după ce i-a fost respinsă a treia cerere de eliberare provizorie, scrie luni L'Equipe.

În aşteptarea unei date pentru procesul său, Dani Alves a depus o a treia cerere de eliberare provizorie, care a fost respinsă, la fel ca precedentele. Fundaşul dreapta, care a jucat mai ales la FC Barcelona şi PSG, se află în arest preventiv din luna ianuarie, într-o închisoare de lângă Barcelona.

Alves, sub contract cu echipa mexicană Pumas, este acuzat de viol de o tânără pentru fapte care ar fi avut loc la sfârşitul lui decembrie 2022 într-o discotecă din Barcelona.

Judecătorul de instrucţie a luat decizia de a refuza noua cerere de eliberare a brazilianului, în special pentru a evita riscul ca acesta să fugă.

În această lună, parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Dani Alves. De asemenea, parchetul a cerut ca reclamantei să i se plătească despăgubiri în valoare de 150.000 de euro şi "interdicţia (pentru Alves) de a se apropia de ea", potrivit rechizitoriului consultat de AFP.

Alves şi-a schimbat versiunea de mai multe ori, ajungând până acolo încât să spună într-un videoclip la începutul lunii ianuarie că nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă. El s-a justificat afirmând că nu vrea să-şi pună în pericol căsătoria.

Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, Alves a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Barca, între 2008 şi 2016, perioadă în care a câştigat 23 de trofee, conform Agerpres.

dcsport Team | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel