Fotbal international Fundaşul aflat pe lista lui Real Madrid costă minimum 60 de milioane de euro

Data publicării:
Facebook Real Madrid
Facebook Real Madrid

Fundaşul pe care îl vrea Real Madrid are preţul stabilit.



Clubul portughez de fotbal Sporting Lisabona nu doreşte să renunţe până la finalul acestui sezon la serviciile fundaşului central Goncalo Inacio, care va putea fi transferat de o altă echipă în această iarnă doar dacă aceasta va achita clauza de reziliere în valoare de 60 de milioane de euro, scrie cotidianul lusitan O Jogo, citat de EFE.

Conform presei portugheze, Gonzalo Inacio (22 de ani) se află în vizorul echipei spaniole Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru brazilianul Eder Militao, indisponibil pentru o perioadă mai lungă, în urma unei accidentări. Însă Sporting Lisabona nu are de gând să poarte negocieri în vederea unui eventual transfer al apărătorului pe Santiago Bernabeu.

Format la academia clubului Sporting, la fel ca Luis Figo şi Cristiano Ronaldo, Goncalo Inacio a contribuit la câştigarea campionatului Portugaliei la debutul său în prima echipă a "leilor", la vârsta de 19 ani.

Randamentul său în tricoul "verdibalco" a atras atenţia selecţionerului Portugaliei, spaniolul Roberto Martinez, care l-a utilizat în patru meciuri. Goncalo Inacio a semnat o dublă în cea mai mare victorie din istoria naţionalei ţării sale, împotriva Luxemburgului (scor 9-0).

Fundaşul lui Sporting Lisabona se mai află în vizorul echipelor engleze FC Liverpool şi Manchester United, conform aceleiaşi surse, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel