Superliga Romaniei Fotografia cu Ilie Balaci şi Didi Prodan care a pornit războiul în Craiova. Lorena Balaci, cuvinte dure la adresa echipei lui Adrian Mititelu: Îşi bat joc de memoria tatălui meu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC U Craiova a postat o fotografie cu Ilie Balaci şi Daniel Prodan pe contul de Facebook, pentru a promova meciul dintre FC U Craiova şi FCSB, care a avut loc duminică pe Arena Naţională. 



În fotografia editată, cei doi foşti fotbalişti erau într-o sală de judecată, ironie la adresa faptului că atât FC U Craiova, cât şi FCSB, vor să demonstreze faptul că sunt adevăratele continuatoare istorice ale Universităţii Craiova şi Steaua Bucureşti. 

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook. 

"Acesta este modul grotesc în care un club de fotbal alege să îşi bată joc de memoria tatălui meu şi a regretatului Didi Prodan. Credeţi-mă că nu mai am cuvinte în faţa acestei odioase postări. V-aş spune “să vă fie ruşine”, dar nu ştiţi noţiunea", a scris Lorena Balaci pe Facebook.

Luni, Lorena Balaci a vorbit din nou despre subiect. 

"Pur si simplu mi se pare o parodie, iar astfel de postări care includ oameni plecați dintre noi sunt macabre. Parodiile nu pot fi asociate cu oameni care au plecat dintre noi. Fără să fiu răutăcioasă sau oricum altcumva, această imagine mi se pare de domeniul grotescului. O bătaie de joc la adresa tatălui meu și a lui Didi Prodan", a declarat fiica lui Ilie Balaci pentru GSP

Mihai Rotaru: Pentru Ilie Balaci nu a existat decât o singură Universitatea Craiova

"Lorena s-a supărat foarte foarte tare. Întotdeauna am evitat să marchetez tragediile. Aici lucrurile sunt foarte clare. Ilie Balaci a ţinut cu Universitatea Craiova.

Ilie Balaci nu a fost nici măcar la un meci de la cealaltă echipă din oraş. La un meci nu a fost. Ilie Balaci a fost în deplasări la Călăraşi, Voluntari, Farul, a mers în deplasări cu Universitatea Craiova.

Şi asta după momentul în care s-a înfiinţat cealaltă echipă, în 2017. Ei au profitat de faptul că am tăcut. Dar aceea este o minciună. 

În primă fază, în momentul în care a fost schisma, în 2013, Ilie Balaci a spus că va lăsa publicul să decidă cine va fi Universitatea Craiova. 

În momentul în care cealaltă echipă a intrat în faliment, pentru Ilie Balaci nu a existat decât o singură Universitatea Craiova.

El a considerat că echipa care a fost considerată continuatoarea a murit. Un singur meci a lipsit acasă, pe „Oblemenco”. 

Mă suna când era la Călăraşi şi eu eram în străinătate: 'Mihai, nu mai veni! Când stai departe, suntem norocoşi'”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel