Superliga Romaniei FOTO/ Marius Şumudică şi fanii Rapidului au îngropat securea războiului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

La derby-ul cu Dinamo din Giuleşti, cu doar câteva zile înainte de a fi numit oficial ca antrenor al Rapidului, o parte din galeria giuleştenilor a afişat mai multe mesaje la adresa lui Marius Şumudică. Acum, suporterii şi antrenorul şi-au dat mâna şi s-au împăcat. 



"Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga II, am o carieră în spate" şi "Rapidistul Şumudică a murit" sunt cele două bannere afişate de brigada Original la derby-ul contra lui Dinamo, de pe stadionul Giuleşti. La câteva ore după meci, fanii şi-au explicat decizia. 

"Nu vă impacientaţi, si noi tot cu Rapid ţinem!

În această seară nu am făcut decât să aducem aminte tuturor despre nişte declaraţii făcute de un Idol al Giuleştiului, pentru că “Fotbalistul Şumudică” este o legendă şi nimeni nu îi poate lua asta. Noi suntem de părere că, în momentul de faţă, prin acţiunile lui, el face mai mult rău decât bine echipei. Ştim că nu toată lumea a fost solidară cu această acţiune, dar mai ştim că avem dreptul la liberă expirmare, un drept inviolabil. Nu condiţionăm pe nimeni să gândească ca noi, dar nici nu vrem să fim condiţionaţi să gândim ca alţii.

Într-un final, iubim aceeaşi echipă .Original.1923", au transmis fanii pe Facebook. 

Şumudică şi fanii au îngropat securea războiului 

"Dorim să transmitem un mesaj clar în legătură cu situația vizavi de Marius Șumudică. S-a vehiculat în ultima vreme ca ar fi un conflict deschis cu Marius Șumudică în urma mesajelor afișate la meciul cu Dinamo. Ținând cont că și-a exprimat dorința de a veni alături de noi în peluză la un meci, am profitat de această situație și l-am invitat la întâlnirea noastră săptămânală. Mesajele respective au fost modul nostru de a trage un semnal de alarmă vizavi de atitudinea acestuia din trecut față de clubul pe care îl iubim atât de mult. În ipoteza în care vor exista și alte persoane care vor avea o atitudine nepotrivită fața de clubul nostru, vom continua să ne exprimăm liber, ca și până acum", au transmis cei din brigada Original. 

Cum a reacţionat Şumudică după mesajele galeriei 

"Am fost surprins doar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat cu două săptămâni în urmă și nu numai. La meciul cu Sepsi, tot stadionul mi-a scandat numele, alergau să facă poze cu mine. La Buzău s-a întâmplat același lucru.

La Buzău am auzit că au fost niște probleme, deja erau niște probleme între fani. S-a scris, a fost public. După care a venit acest joc în care am fost surprins de reacție, fiindcă atâta timp cât cu o săptămână înainte ți se scandează numele și la următoarea săptămână apar aceste mesaje e clar că nu-ți pică bine. 

Eu m-am obișnuit, știu ce înseamnă Rapid.  Nu bat în retragere, nu mi-e frică de nicio declarație, să nu înțeleagă lumea greșit. Tot timpul se pune problema asta, dar eu îi înțeleg de foarte multe ori. Ăsta e singurul lucru pe care nu l-am înțeles.

Acum e scandat numele, iar la o săptămână… În această săptămână eu nici n-am apărut, n-am vorbit", a declarat atunci Marius Şumudică. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel