Handbal Foto - Două jucătoare de la Buducnost au purtat echipamentul lui CSM Bucureşti la meciul din Liga Campionilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Situaţie incredibilă la meciul din Liga Campionilor la Handbal Feminin de duminică seară. Două jucătoare de la Buducnost au fost nevoite să joace în echipamentul lui CSM Bucureşti. 



CSM Bucureşti a surclasat echipa muntenegreană Buducnost BEMAX Podgorica, cu scorul de 44-26 (24-15), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Tigroaicele au controlat jocul de la un capăt la altul, câştigând ambele reprize la diferenţe de nouă goluri.

Vilde Mortensen Ingstad a marcat 8 goluri pentru CSMB, Cristina Neagu a reuşit 7, Laura Flippes 5, Alexandra Dindiligan 5, Emilie Hegh Arntzen 4, Grace Zaadi Deuna 4, Zeljka Nikolic 3, Trine Jensen Oestergaard 3, Monika Kobylinska 3, Crina Pintea 2.

Laura Glauser a avut 4 intervenţii (26,67%), Evelina Eriksson a reuşit 3 (20%), iar Marie Skurtveit Davidsen 2 (50%).

Golurile echipei muntenegrene au fost înscrise de Kalidiatou Niakate (ex-CSMB) 6, Tanja Ivanovic 5, Ivona Pavicevic 4, Anastasija Marsenic 3, Ivana Godec 3, Jelena Vukcevic 2, Nikolina Markovic 1, Neslihan Caliskan 1, Nada Kadovic 1.

Armelle Attingre a apărat 6 şuturi (17,14%).

Meciul a fost arbitrat de croaţii Davor şi Zoran Loncar, iar delegat EHF a fost cehul Jiri Konecny. Tot în Grupa A, sâmbătă, Gyori Audi ETO KC a dispus de IK Savehof cu 39-20, iar Brest Bretagne Handball a învins-o pe DVSC Schaeffler cu 38-28, în timp ce duminică, SG BBM Bietigheim a pierdut acasă cu Odense Handbold, scor 25-28, scrie Agerpres. 

Două jucătoare de la Buducnost au evoluat în echipamentul CSM-ului 

Meciul a fost marcat şi de un moment mai puţin văzut în sport. Jelena Vukcevic şi Nada Kadovic, jucătoarele lui Buducnost, au fost nevoite să imbrace echipamentul din deplasare al CSM-ului, pentru că bagajele lor nu au mai ajuns la Bucureşti. Astfel, deşi aveau tricou alb ca restul echipei, cele două au fost nevoite să joace cu şort albastru. 

În plus, numărul lui Kadovic de pe tricou a fost scris cu un marker de culoare neagră. Jelena Vukcevic a intrat fără număr pe tricou, dar apoi i-a fost scris şi ei numărul 9 pe spate. 

Sursa: Agerpres

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel