Superliga Romaniei Fotbaliştii pe care Gigi Becali i-a făcut praf după înfrângerea cu Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali şi-a desfiinţat mai mulţi jucători după ce FCSB a pierdut cu Rapid în Superligă, scor 2-1. 



"Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r. Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi.

Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă. Gata cu Rotariu și Compagno! În atac, va juca de acum Miculescu!", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Charalambous crede că FCSB a pierdut doar din cauza a două greşeli 

"Din păcate azi nu am obţinut rezultatul pe care ni l-am dorit. Azi noi am pierdut singuri meciul, pentru că am intrat mai bine decât adversarul în joc. Din păcate, am pierdut în urma a două greşeli pe care le-am făcut. Rapid a reuşit să marcheze, deşi nu a avut alte ocazii. Noi am fost echipa care am avut ocaziile, am controlat jocul, dar am făcut două greşeli şi am pierdut meciul. Îmi pare rău pentru jucătorii mei pentru că au încercat totul, au dat totul pe teren", a afirmat tehnicianul.

"Am făcut jocuri mult mai slabe decât am făcut azi. Astăzi nu a fost cel mai slab joc al nostru. Din păcate rezultatul nu este de partea noastră. Câteodată în fotbal ai noroc, câteodată nu ai. Asta este, trebuie să continuăm şi să încercăm să ne îmbunătăţim jocul. Sigur că nu sunt fericit când pierdem. Cel mai mult îmi pare rău pentru fanii noştri, eu le mulţumesc pentru că au venit în număr aşa de mare la stadion. Mesajul meu pentru ei este că vom da totul în continuare şi că nu vom renunţa nicio clipă", a adăugat el, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel