Turnee ATP Fostul fizioterapeut al lui Jannik Sinner anunţă dezvăluiri din scandalul de dopaj. "Pare că a fost doar vina mea"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner nu s-a terminat încă, dar fostul său fizioterapeut anunţă că va veni cu dezvăluiri, pentru a arăta că nu a fost singurul vinovat. 



"Îmi pare rău ca tuturor, dar nu pot spune mai mult pentru că, din păcate, nu s-a terminat încă. Sper, mai devreme sau mai târziu, să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat pentru a oferi o imagine de ansamblu.

Pentru că, din modul în care această afacere a fost interpretată de publicul larg, se pare că este numai vina mea. Dar nu este aşa, după cum ştie oricine a citit sentinţa. Îmi dau seama că nu toată lumea a făcut acest efort”, a declarat Giacomo Naldi pentru presa din Italia.

Simona Halep, dezamăgită de cum a fost tratat cazul. "Nu simt că s-a tratat diferit, chiar s-a tratat diferit" 

Dacă Simona Halep a fost imediat suspendată provizoriu pentru dopaj, iar apoi ITIA a decis ca sportiva să fie suspendată 4 ani, Jannik Sinner a fost lăsat să joace pe durata investigaţiei, iar apoi nu a fost pedepsit, după ce s-a decis că substanţa interzisă a intrat accidental în sistemul său. 

„Nu simt că s-a tratat diferit, chiar s-a tratat diferit, toată lumea a văzut. Nu am nimic cu el, cred că poate fi o contaminare, am trecut prin asta, știu cum e, dar modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect. Nici pentru mine, nici pentru cei care au mai trecut prin asta.

Sper în viitor să se judece la fel, indiferent că ești numărul 1 sau numărul 200, trebuie să fii tratat la fel. Mi-a dat multe sfaturi domnul Țiriac, a fost alături de mine mulți ani, îi mulțumesc.

Și îi mulțumesc pentru turneele pe care le face. Eu acum vreo 17 ani am jucat turnee de 10.000 la București, am câștigat două dintre ele, m-au ajutat acele puncte și acea experiență.

Pe cutia aceea nu scria că e vreo substanță interzisă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi doresc să revin pe teren, acolo îmi e locul, nu știu cât, dar îmi doresc să revin”, a declarat Simona Halep.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee ATP





pixel