Superliga Romaniei Florinel Coman l-a înjurat pe arbitrul meciului FCSB-Oţelul. Silviu Tudor Samuilă a răbufnit. "Ce e asta? Zice de familie, de toată lumea. Ăsta e un model al copiilor. E trist..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La finalul meciului dintre FCSB şi Oţelul Galaţi, încheiat 0-2 pe Arena Naţională, Florinel Coman a părut că a forţat primirea celui de-al doilea cartonaş galben şi, astfel, eliminarea, pentru a nu lipsi de la meciul de campionat cu CFR Cluj din etapa următoare, ci de la cel din cupă, de la mijlocul săptămânii. 



Şeptarul roş-albaştrilor a fost filmat adresând mai multe injurii la adresa arbitrului, motiv pentru care, de altfel, a văzut în final al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Silviu Tudor Samuilă, jurnalist Orange Sport, şi Basarab Panduru, fost jucător la Steaua Bucureşti, l-au criticat dur pe Coman, jucător de naţională, pentru limbajul folosit. 

"Oţelul se impune cu 2-0 în faţa FCSB-ului, aş spune într-o partidă care nu a avut istoric. Oţelul s-a impus fără probleme. Iar la final asistăm şi la momente penibile, la cerşeala lui Coman de a primi un al doilea cartonaş galben, pentru a sta în cupă în meciul de la Craiova (n.r. cu FC U Craiova) şi nu la meciul cu CFR. Asta e, îi permite regulamentul. Întrebarea este de ce nu i-a dat Bârsan (n.r arbitrul partidei) direct cartonaşul roşu, pentru că Coman, la injuriile pe care i le-a adresat... Vreau să vedem momentele respective, cu ce iese pe gura unui jucător de naţională. Coman căuta clar al doilea galben. Că îi spusese cineva de pe margine,  nu ştiu. Dar vă rog frumos, uitaţi-vă la limbaj. 

Pentru că ţinem minte când acelaşi Coman făcea pe victima în momentul în care Istvan Kovacs i se adresa într-un mod în care un arbitru nu ar trebui să o facă. Ţinem minte când Coman se simţea lezat, da? Ce culoare trebuia să aibă cartonaşul? Până la urmă, Bârsan i-l acordă, dar i-l acordă câteva minute mai târziu, pentru zid, pentru nu ştiu ce...", a declarat Silviu Tudor Samuilă. 

"Există o singură culoare a cartonaşului: ROŞU"

"El se comportă aşa pentru că Bârsan îi acceptă comportamentul. El trebuie eliminat pentru injurii, pentru astfel de manifestări. Există o singură culoare a cartonaşului, ROŞU. Dar noi observăm că el aici nu a primit nici galben. E greu de înţeles de ce Bârsan nu l-a eliminat pe Coman şi cum a acceptat aşa ceva. Este la 2-3 metri de el. Nu poate să spună că nu vede, nu aude. Coman poate a fost foarte nervos azi, a înjurat tot meciul. Au mai fost situaţii, în unele a avut dreptate vizavi de unele decizii. Dar de la a avea dreptate până la a termina orice acţiune cu o înjurătură e distanţă mare", a declarat Constantin Zotta în cadrul aceleiaşi emisiuni. 

"Şi în minutul 58, când a luat primul galben, şi acolo sunt injurii", a mai intervenit Samuilă. 

"Zice de familie, de toată lumea. Ăsta e un model al copiilor. E trist..."

"Mie mi se pare că singurul vinovat e arbitrul. Pentru că acceptă să fie înjurat întruna. Tot meciul! Hai că în minutul 58 putem zice că nu a văzut, că era cu spatele. Dar la final era în faţă, îl înjura în faţă. Îl întreabă Coman întruna "de ce, de ce, de ce"", a spus şi Basarab Panduru. 

"Deci uitaţi ce se citeşte pe buzele unui jucător căruia toţi copiii vor să îi cumpere tricourile. Da? Că aşa am aflat, că toată lumea vrea tricoul lui Coman. Ăsta e un model al copiilor. Uitaţi-vă. E trist. Uitaţi-vă. Zice de familie, de toată lumea. Ce e asta?", a răbufnit din nou Silviu Tudor Samuilă.

"Face ce îşi permite. Face şi la antrenamente...", a mai spus Basarab Panduru. 

MOMENTUL VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel