Superliga Romaniei Florinel Coman a fost vândut de FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Florinel Coman a fost titular în meciul României cu Ucraina de la EURO 2024. După partidă, Gigi Becali a anunţat că l-a vândut pe jucătorul FCSB-ului. 



"Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza.

Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainenii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu?

Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă ăia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Florinel Coman a ratat o ocazie în debutul reprizei secunde, la scorul de 1-0 pentru România. Şutul său s-a dus puţin pe lângă stâlpul porţii apărate de Andriy Lunin. Ulterior, Coman a fost înlocuit cu Valentin Mihăilă. 

"Dacă nu era Florinel, nici nu mă uitam" 

”Am motive de bucurie, am avut jucători și am jucător la echipa națională. Dacă nu era Florinel, nici nu mai uitam.

A fost extraordinar, bucuria românilor m-a entuziasmat. Așa ceva mai rar, 50 de mii de oameni să fie în tribună să cânte imnul țării. Extraordinar! Pe mine rar mă impresionează ceva, dar așa ceva rar am văzut.

Eu dacă am FCSB, mă interesează echipa mea. Dar faptul că au fost 50 de mii de oameni, m-a impresionat și pe mine.

Suntem deja calificați. Nu avem nevoie de egal, să nu luăm multe. Suntem calificați, faceți și voi socotelile. 4 din 6 din echipele de pe locul 3 sunt calificate.

Ce a facut el, după 24 de ani… Îl criticam că e Florinel fundaș stânga, dar uite că am bătut cu 3-0”, a spus Gigi Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel