Superliga Romaniei Florin Prunea, mesaj pentru jucătorii FC U Craiova 1948. "Vouă nu vă e ruşine?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC U Craiova 1948 este pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 18 puncte, iar în acest sezon a fost un adevărat malaxor de antrenori, având nu mai puţin de 7 tehnicieni în acest sezon. 



FC U Craiova a început sezonul cu Florin Drăgan pe bancă, l-a continuat cu Nicolae Dică, l-a readus pe Florin Drăgan, l-a avut apoi pentru alte 2 etape pe Paul Răducan, după care a urmat Giovanni Costantino, pe Valentin David, pe Nicolo Napoli şi acum pe Eugen Trică. 

Florin Prunea, fostul portar al Generaţiei de Aur, crede, însă, că principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns echipa sunt jucătorii. 

"Omul ăla, Adrian Mititelu, îşi bagă toţi banii în echipă. Toţi banii familiei. Vouă, jucătorilor, nu vă e ruşine? Ultimele două deplasări au fost făcute cu charterul. Sunt primii vinovaţi jucători. Asta e valoarea jucătorilor de acolo? Cum să nu aibă nicio vină? Să fii pe ultimul loc, la retrogradare, cu buget de 7-8 milioane de euro? Să ai chartere la ultimele două deplasări, să ai salariul la zi, să ai bază de pregătire modernă...", a declarat Florin Prunea la Liga Digisport. 

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Bauza, considerat perla celor de la FC U 

După ce s-a vorbit mai mult timp de un posibil transfer al lui Juan Bauza la FCSB, finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a anunţat că nu îl mai doreşte pe sud-american. 

”N-am ce să fac cu Bauza. Ce să fac cu el? El e valoros, dar ce să fac cu el? La mine trebuie să facă faza defensivă, ambele faze. Nu că eşti Maradona şi ai dat o pasă ... La mine trebuie să alergi. Olaru chiar dacă mai greşeşte, Olaru aleargă.

(n.r. William Baeten?) Ăla aleargă! Nu este extraordinar, super jucător, dar aleargă. Nu vreau să-i zic pe toţi.

Eu trebuie să iau 6-7 jucători. Avem o luptă. Nu jucăm (n.r. în cupele europene) cu nişte ţări mai bogate decât noi. Noi suntem mai mari ca ţară, noi putem trece de ei. Şi Turcia am scos, Galatasaray.

Nu mai fac ca în alţi ani. De aia am pierdut campionate.Dacă nu mă jucam de la început cu punctele, eram campioni. Luăm vreo 4 (n.r. jucători) din campionat de la noi şi restul să-i aleagă ei", a declarat Gigi Becali luni. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel