UEFA Euro 2024 Florin Niţă şi Nicolae Stanciu, lăudaţi de portarul Slovaciei înainte de meciul direct

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România înfruntă Slovacia la EURO 2024, în ultimul meci al grupei E. Ambele echipe se pot califica în optimi, în cazul unui rezultat de egalitate. 



Martin Dubravka, portarul Slovaciei şi al lui Newcastle, îi laudă pe Florin Niţă şi pe Nicolae Stanciu, despre care spune că sunt foarte buni. 

”Românii au prestat un fotbal direct, nu au renunțat niciodată la luptă. Chiar dacă scorul era în defavoarea lor cu Belgia, au încercat să revină în meci până în ultimele minute. Suntem conștienți de calitatea adversarului, dar totul depinde de noi și despre felul în care vom aborda jocul.

Niță a venit în 2018 la Sparta Praga ca înlocuitor pentru mine. Chiar dacă am plecat la Newcastle am continuat să urmăresc meciurile Spartei deoarece este una dintre echipele mele de suflet și am văzut cum a evoluat. Este un portar foarte bun, lucru pe care l-a demonstrat și în partida cu Belgia. Doi sau trei jucători de la noi au evoluat alături de el la Sparta.

Traseul fotbalistic al lui Stanciu după plecarea de la Sparta Praga a fost foarte interesant. A jucat în China și apoi în Qatar. Este un tip grozav și un fotbalist de calitate.

Are o tehnică foarte bună de lovire a balonului, are un șut bun. Este unul dintre jucătorii-cheie ai României”, a afirmat Martin Dubraka, citat de sport.sk.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel