Echipa nationala Florin Niţă e dorit de Rapid, dar Gaziantep vrea să îi prelungească contractul. Ofertă uriaşă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Niţă ar fi pe lista Rapidului, iar Dan Şucu ar încerca să îl convingă să revină în ţară, însă portarul naţionalei are o ofertă pe bani mulţi şi de la actuala echipă, Gaziantep. 



Conform surselor Fanatik, Dan Şucu îl vrea pe Florin Niţă la Rapid, dar Marius Şumudică spune că portarul naţionalei are o ofertă mult mai bună de la Gaziantep. 

”I-a făcut Gaziantep ofertă pe doi ani, din ce informații am eu. În jur de 500.000 de euro, cu bonusuri, pe an. Cred că ajunge la 6-700.000 de euro, ceea ce cred că Rapidul nu poate să plătească.

Niță este un tip sufletist, căruia îi lipsește foarte mult familia. Mai sunt și 3-4 echipe din Arabia Saudită care n-au primit bugetul de la guvern. Vor face oferte. Nu s-au făcut oferte clare, sunt sigur că va avea oferte.

Din informațiile mele din Arabia Saudită, se învârt la cel puțin 900.000 - 1.100.000 milioane de euro pe an”, a spus Șumudică, la Fanatik. 

Declaraţiile lui Florin Niţă după remiza cu Slovacia 

"Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate satisfacţiile, pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. În primul rând suntem o echipă, în al doilea rând sunt foarte fericit că am muncit împreună. Am fost egali, niciunul nu a muncit mai mult.

Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Da, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit. Fanii ne-au susţinut din primul şi până în ultimul minut, le mulţumim. Sunt minunaţi!", a declarat Florin Niță.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel