Superliga Romaniei Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După despărțirea de antrenorul german Bernd Storck, oficialii de la Sepsi Sfântu Gheorghe caută cea mai bună variantă pentru banca tehnică a echipei.



Rezultatele remarcabile din sezonul trecut ale antrenorului echipei Corvinul Hunedoara determină cluburile din Superliga să îl ia în calcul pentru noi provocări. Florin Maxim ar fi una dintre opțiunile celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru funcția de antrenor, după ce covăsnenii au încheiat colaborarea cu germanul Bernd Storck. Echipa condusă de acesta a înregistrat patru înfrângeri în ultimele patru meciuri disputate.

Se pare că oficialii clubului Sepsi i-au propus antrenorului câștigătoarei Cupei României un contract pe doi ani, alături de un salariu de 10.000 de euro pe lună plus diverse bonusuri de performanță, potrivit digisport.ro.

Florin Maxim nu refuză oferta: „Vedem, vedem ce va fi”

„Acum mi-a trimis și mie un prieten. Am văzut că a apărut ceva în presă. Eu nu știu nimic. Am avut antrenament de dimineață la Corvinul. Am avut o ședință cu băieții. Da, am aflat că e vorba de Sepsi.

(n.r. Laszlo Dioszegi a zis că e deschis la orice variantă) Nu face decât să te bucure. Acum…vedem.

(n.r. Aveți vreun gând de plecare?) Așa a fost… gândurile de plecare nu au fost… Vedem, vedem ce va fi. Pe viitor… habar nu am”, a declarat Florin Maxim, potrivit sportpesurse.

Florin Maxim este antrenorul care a dus divizonara secundă, Corvinul Hunedoara, în cupele europene. Ardelenii au reușit să câștige în primul tur din preliminariile Europa League, scor 4-2 cu maghiarii de la Paks, dar au fost eliminați din competiție de formația Rijeka, scor 1-0.

În Conference League, hunedorenii au fost învinși de FC Astana, scor 8-2.

Cum s-a realizat despărțirea de Bernd Storck

Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi OSK, a decis să îl demită pe antrenorul german Bernd Storck, după cele patru înfrângeri la rând din campionat. 

„După patru zile, o decizie foarte grea a fost luată! Clubul este cel mai important din lume și nu trebuie să ținem cont de emoții. Am decis de comun acord să ne despărțim.

Însă nu ne vom opri aici, toți cei care au greșit vor plăti, unul câte unul! Am învățat multe de la tine, Bernd. Următorul pas este foarte important și necesită foarte multă atenție. Trebuie să știți un singur lucru, voi, fanii, sunteți cei mai importanți”, a transmis Laszlo Dioszegi.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel