Fotbal Florin Maxim, optimist în privința Supercupei României. Ce spune despre duelul Corvinului cu FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB va întâlni Corvinul Hunedoara în meciul Supercupei României, programat joi, 4 iulie, începând cu ora 20:00.



FCSB - Corvinul Hunedoara, în lupta pentru Supercupa României

FCSB a reușit, la finalul sezonului 2023/2024, să ridice trofeul Superligii, după 9 ani de așteptare, în timp ce Corvinul Hunedoara, formație condusă de antrenorul Florin Maxim, a câștigat Cupa României, în calitate de reprezentantă a ligii secunde de fotbal, în fața echipei Oțelul Galați.

Cele două campioane se vor întâlni în Supercupa României, joi, 4 iulie, începând cu ora 20:00. Federația Română de Fotbal a anunțat sâmbătă, 29 iunie, că Florin Andrei va fi arbitrul central al meciului.

Asistenți: Andrei Constantinescu și Stelian Slabu

Al patrulea oficial: Ionuț Coza

VAR: Cătălin Popa și Sorin Costreie

 

Florin Maxim: „E un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”

Despre acest meci a discutat și tehnicianul Corvinului, dând de înțeles că hunedorenii se vor lupta pentru trofeu: „Vom juca pe un stadion frumos. Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit (n.r. – față de ultimul meci cu FCSB).

Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut. Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură.

Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense, solicitante. Mai avem câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi, acum trebuie să ne readaptăm la temperaturile din România.

Va fi un meci special și pentru noi, și pentru ei, va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci, încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar, e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”, a transmis Florin Maxim, înaintea Supercupei României.

De asemenea, și doi elevi de-ai lui Maxim au prefațat partida dintre Corvinul Hunedoara și FCSB. Alexandru Neașca crede că meciul va fi unul dificil, dar își dorește trofeul Supercupei României: „Din punctul meu de vedere, e greu un astfel de meci, e o miză mare. E un trofeu pe care mi-l doresc. Decât să merg și doar să joc Supercupa, mai bine stau acasă! Chiar dacă joc contra celei mai bune echipe din SuperLiga, vreau să câștig”, a spus el.

Și Ștefan Lefter rămâne optimist: „Jucăm cu campioana României, trebuie să fim concentrați, să fim sută la sută la acest meci. Trebuie să fim siguri pe noi și va fi un meci foarte frumos, din punctul meu de vedere. Cred că va fi un meci deschis, ambele echipe ies la joc, cu ocazii de poartă”, a declarat acesta, citat de liga2.prosport.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel