Fotbal Florin Maxim, nemulțumit de prestația elevilor săi în Supercupa României, scor 3-0. „Am luat acel prim gol foarte ușor”

Data publicării:
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de FCSB în Supercupa României, cu scorul de 3-0, joi seara, pe Stadionul „Steaua” din București.



Antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a declarat, joi seara, într-o conferință de presă, că în meciul pierdut cu FCSB, scor 0-3, în Supercupa României, formația sa putea face mai mult, el precizând că jucătorii trebuie să fie mai responsabili în astfel de partide.

Maxim: „Azi puteam face mai mult”

„În prima repriză am simțit că puteam mai mult, pentru că am avut 2-3 situații bune de a intra în joc. Mă nemulțumește că am luat acel prim gol foarte ușor, iar apoi în repriza secundă le-am făcut cadou golul doi. După care, la 2-0, ne-am pierdut reperele și nu a mai existat decât o echipă pe teren.

Cumva trebuie să ne obișnuim cu astfel de jocuri. Trebuie să fim mai responsabili. Azi puteam face mai mult. Aceste meciuri se câștigă din detalii, iar ei au fost mai inspirați”, a spus el.

„Suntem pregătiți de Europa League”

Maxim este de părere că elevii săi au de învățat din acest meci în perspectiva partidei cu Paksi FC din Europa League: „Paksi nu este o echipă combinativă de talia celei pe care am întâlnit-o azi, dar este una foarte puternică. Din acest meci cu FCSB avem de învățat gestionarea momentelor.

Consider că suntem pregătiți de Europa League, azi a fost doar un meci. Mie îmi place să văd, în primul rând, lucrurile pozitive, iar astăzi au fost câteva. Iar părțile mai puțin bune le vom discuta și cred că vom trece peste ele”, a mai afirmat Florin Maxim.

„Acum noi nu avem drept de promovare în Superliga, dar sperăm că poate se găsește o portiță și pentru noi. Jucând în cupele europene nu puteam să schimbăm forma juridică a clubului.

Pentru că dacă schimbam acum nu mai aveam drept de a juca în Europa League. Și toți am ales să jucăm în cupele europene, pentru oraș, pentru comunitate, pentru jucători, pentru toți e important să jucăm acolo”, a adăugat antrenorul.

FCSB a cucerit Supercupa României la fotbal, după ce a învins formația Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul „Steaua” din București.

Pentru cele două formații vor urma meciurile din cupele europene, ambele în deplasare, săptămâna viitoare, FCSB cu sanmarinezii de la Virtus AC, iar Corvinul cu maghiarii de la Paksi FC, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel