UEFA Europa League Florin Maxim, mulțumit de evoluția elevilor săi în meciul contra Paks FC, scor 4-0: „Ne-a ieșit absolut totul”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Corvinul Hunedoara a reușit să învingă formația maghiară Paks FC, scor 4-0, în manșa tur a primului tur preliminar al Europa League.



Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara a obținut o victorie clară în fața echipei maghiare Paks FC cu scorul de 4-0, în meciul care a avut loc joi seara, pe Paksi FC Stadion din Paks, în prima manșă a turului întâi preliminar al Europa League la fotbal.

Deținătoarea Cupei României a marcat prin Sergiu Buș (9) și hatrick-ul lui Marius Lupu (45+2, 86, 90+3).

„Azi am fost echipa mai bună, ne-a ieșit absolut totul”

După meci, antrenorul hunedorenilor a declarat că echipa sa a fost mult mai bună decât adversarul din această seară, elevii săi reușind să înscrie nu mai puțin de patru goluri.

„Am analizat foarte bine Paksi. Azi am fost echipa mai bună, ne-a ieșit absolut totul. Am fost mai implicați în joc. Am avut și situațiile mai clare.

Noi aveam dreptul de promovare, dar nu ne garanta nimeni că promovăm. Încă mai sunt speranțe. Poate FRF va da o derogare să ne permită să ne batem la promovare.

Staff-ul meu un staff tânăr, eu sunt tânăr, avem o echipă tânără și vrem să mergem cât mai departe. Vrem să facem lucruri frumoase”, a declarat Florin Maxim după meci.

„Am muncit, am câștigat Cupa României cu Oțelul”

„Eroul” partidei, Marius Lupu, care a reușit să înscrie de trei ori în meci, a declarat că echipa din care face parte merită să evolueze într-o astfel de competiție.

„Dedic cele trei goluri familiei mele. La primul gol m-am descătușat. Toate golurile au fost importante. Toată echipa a contribuit.

Pentru noi nu a fost o surpriză. Am muncit, am câștigat Cupa României cu Oțelul. Aici ne este locul. Va trebui să joc cel puțin șase luni cu mască până când mă voi opera. Ne așteaptă meciul următor la Sibiu cu Paksi și vom porni de la 0-0.”, a spus Marius Lupu, după victoria împotriva maghiarilor de la Paks FC.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel