Fotbal Florin Maxim, mesaj clar pentru conducerea Corvinului. "E gata, nu mai pleacă nimeni!"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Corvinul Hunedoara a debutat cu o înfrângere în Liga 2, în etapa a IV-a, contra celor de la FC Voluntari, scor 0-2. Florin Maxim, antrenorul hunedorenilor, a transmis conducerii să nu mai vândă niciun jucător, în ciuda faptului că foarte mulţi au oferte. 



FC Voluntari a învins-o pe Corvinul Hunedoara cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a de fotbal.

Ilfovenii s-au impus prin golurile marcate de Adam Nemec (52) şi Doru Andrei (85), în condiţiile în care Corvinul a jucat din min. 30 în zece oameni, după eliminarea lui Lucas Câmpan.

Acesta a fost primul meci în campionat pentru Corvinul, care a primit joi vestea că nu are drept de promovare la finalul sezonului, scrie Agerpres.

Florin Maxim nu mai vrea să îi fie vânduţi dintre jucători

”Este puțin greu. Acum nu ne ferim. Jucătorii noștri au tot avut oferte și încă au. Le-am spus că împreună am dus această echipă, împreună am luat această decizie, pentru că noi știam cumva, ne așteptăm că să poate întâmple acest scenariu. S-a întâmplat.

Până în iarnă, cel puțin, le-am spus și jucătorilor că nu va mai pleca nimeni. Vor mai veni patru jucători minimum. Și vom încerca din iarnă, dacă evoluțiile jucătorilor care au acum oferte vor continua să fie la fel, cred că din iarnă vor prinde un contract, dar până atunci nu vreau să mai aud pe nimeni… Sunt săturat, sunt suprasaturat. Gata, ajunge! E gata, nu va mai pleca nimeni. Au contracte negociate în această vară. Ajunge! Știau și ei, la fel ca mine, că există posibilitatea să nu primim dreptul de promovare”, a declarat Florin Maxim după meci.

Alexandru Neacşa, semnal de alarmă: Suntem foarte puţini 

Alexandru Neacşa, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Corvinului, trage un semnal de alarmă după înfrângerea cu FC Voluntari. 

"Este greu când joci în deplasare, chiar la o contracandidată la promovare. Chiar dacă noi nu mai suntem o contracandidată, că ni s-a luat acest drept. Dar când joci în inferioritate numerică în deplasare, e greu. E clasic nouă asta cu dreptul la promovare. Nu poţi scoate capul un pic, pentru că se va găsi cineva să îţi dea repede în cap. Noi, jucătorii, nu avem nicio vină, ne-am câştigat dreptul ăsta. Aşa e la noi. S-a întâmplat. Sunt foarte dezamăgit pe tema asta. 

(...) Eu prefer să nu vorbesc despre ce voi face, nu mi se pare corect, dar suntem foarte puţini. Suntem 12-13 seniori plus câţiva juniori. Pentru a avea pretenţii la locuri fruntaşe şi a te bate iar la Cupa României, e greu în condiţiile de faţă", a declarat Neacşa. 

Andone: „Absurd! Celelalte cluburi își apără interesul și le e frică de Corvinul”

Ioan Andone, fost jucător al clubului de fotbal ardelean în anii '80, a declarat că echipele care au făcut contestație la decizia inițială a FRF se tem de Corvinul, considerând hotărârea finală ca fiind absurdă.

"Sunt dezamăgit! Regulamentele astea sunt, dar sunt dezamăgit, pentru că nu trebuiau cluburile să conteste, înseamnă că Corvinul creează teamă. Fiecare dintre cele patru cluburi care au contestat decizia își apără interesele, vor în Liga 1 și vor cel puțin să joace barajul. Dar puteau și să gândească sportiv, mai ales că Corvinul a jucat pentru prima dată după 40 și ceva de ani, din '82, în cupele europene.

În Europa, să elimini vicecampioana Ungariei înseamnă mult. Din păcate, regulamentele sunt regulamente și sunt proaste. Și legea e proastă, adică joci în Europa și nu ai voie să promovezi. Societatea există, totul e de șase luni terminat, ca să pot să am drept de promovare. Și uite, joci cupele europene și nu ai drept de promovare. Absurd! Celelalte cluburi își apără interesul și le e frică de Corvinul”, a spus Ioan Andone. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel