Fotbal international Florin Manea nu l-a iertat pe Florin Răducioiu, după ce a spus că Radu Drăguşin este "cioban". "El e cu volan pe dreapta..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a comentat din nou acid la adresa lui Florin Răducioiu, după ce fostul internaţional a numit "ciobănie" stilul de joc al fundaşului dorit de Tottenham. 



“Eu zic că a fost o chestie de răutate. Poți să spui că nu îți place și că îl voiai pe Alibec să iasă (n.r. – fotbalistul anului în România). Da, e părerea ta, nu neagă nimeni, o respectăm. Dar să-l faci cioban, să-l faci rudimentar… Stai mă, păi Chiellini îl laudă. Și Gilardino, care a jucat mai jos decât Răducioiu. N-a câștigat Cupa Mondială ca Răducioiu. Și îl folosește (n.r. – la Genoa) și îl iubește. Și vii tu și spui că, de fapt, toți suntem proști.

M-a deranjat că a spus să le fie rușine tuturor celor care l-au votat. Păi stai, că l-a votat tot fotbalul românesc. Deci toți suntem proști, dar Răducioiu, marele blond, e deștept. Eu nu mă iau de fotbalistul Răducioiu, a fost un fotbalist bun. Dar acum e analist. Iar ca analist ești prost rău, slab! Te judec după cum analizezi lucrurile. El merge bine, toți suntem pe sens opus. El e cu volan pe dreapta.”, a declarat Florin Manea, la “Fluier final”.

Ce a spus Răducioiu despre Drăguşin

"Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a declarat Florin Răducioiu, citat de GSP. 

Radu Drăguşin, tot mai aproape de Tottenham 

"Am văzut multe întrebări venite de la fanii lui Tottenham despre Radu Drăguşin, aşteptând clarificări despre acest transfer. Eu primesc în continuare mesaje optimiste cu privire la acest transfer. Ce se întâmplă? Tottenham a ajuns la un acord cu Radu Drăguşin, va fi un contract pe termen lung, iar salariul va fi unul asemănător cu cel al lui Gugliermo Vicario (n.r. 3,9 milioane de lire sterline pe an). Drăguşin a spus deja DA. 

Dar Genoa şi Tottenham sunt blocate la negocieri. Genoa a primit o ofertă verbală, nu oficială, de la Tottenham, şi e undeva la 22-23 milioane de euro. Genoa a cerut iniţial 35 de milioane de euro, dar ar vrea să încheie afacerea la 30 de milioane de euro. Aceasta este distanţa dintre Genoa şi Tottenham. Discuţiile continuă", a declarat Fabrizio Romano într-un podcast. CITEŞTE MAI MULTE AICI 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel