Fotbal international Florin Manea, anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin. "Pentru suma corectă, oricine e de vânzare"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Transferul lui Radu Drăguşin ar putea fi anunţat în următoarele ore, spune Florin Manea, impresarul fotbalistului. 



"Sunt acum la Genoa, la club. Probabil azi se vor decide dacă și unde pleacă. Îmi pare rău că nu pot vorbi foarte mult. Sunt cluburi foarte mari implicate. 

Trebuie să așteptați puțin. S-ar putea să nu fie nicio știre. S-ar putea să rămână aici în continuare. Discutăm. Sunt la club. În 30 de minute voi intra în discuții. Probabil, după-amiază vom ști mai multe.

Pe Radu nu-l afectează discuțiile. Râde, are calm. Are încredere mare în mine și nu are de ce să se streseze. Merită tot ce i se întâmplă, am încredere maximă în el. Dacă vom alege să plecăm, se va impune și la viitoare echipă. 

Dacă Genoa e dispusă să-l dea? La sumele care se vehiculează, cred că o vinde și pe soacra patronului. E normal. Genoa nu ar fi vrut să-l dea, dar pentru suma corectă oricine e de vânzare. 

Vedem ce va fi în viitor. Radu el evaluează ce e mai bine pentru el în carieră. Nimeni nu-i poate garanta că joacă. De el depinde. Și înțelege foarte bine totul. 

Alegerea va fi luată în funcție de traiectoria pe care o vrea în carieră. Eu zic că va da randament în orice campionat. Știu cum se pregătește. E senzațional! Dacă joci în Italia, poți juca oriunde în lume. De aceea am mers la Juventus la 16 ani”, a declarat Florin Manea la GSP LIVE.

Manea spune că Drăguşin  nu se gândeşte la bani 

"Radu nu se gândeşte la bani, ci la drumul său şi la oraşul în care va lucra şi va antrena. Când am vorbit despre Napoli şi Tottenham, el şi-a pus problema de a întrerupe munca la Genoa la jumătatea drumului, întrebându-se dacă este corect să plece. I-am spus că va ajuta clubul cu banii pe care îi va primi din vânzarea lui. Totuşi, este normal ca un băiat de 21 de ani care este fericit la Genoa şi are o relaţie extraordinară cu fanii să-şi poată pune aceste probleme", a adăugat agentul.

"Se poate întâmpla orice, dar voi rămâne aproape de el ca să-i ofer tot sprijinul meu, indiferent de ce s-ar întâmpla. La Genoa a devenit unul dintre cei mai buni şi şi-a demonstrat valoarea, acum trebuie să facă pasul, fie că este Napoli sau Tottenham, pentru a demonstra că este la înălţime şi că vizează cluburi ca Real Madrid şi Barcelona şi vizează să devină cel mai bun fundaş din lume", a spus Manea, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel