Superliga Romaniei Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florentin Petre, antrenorul secund al lui Dinamo, surprinde după înfrângerea "câinilor" în faţa rivalei FCSB şi spune că echipa antrenată de Elias Charalambous este cea mai bună din Liga 1. Cu toate astea, spune Petre, diferenţa s-a făcut la micile detalii. 



"Probabil aşteptările au fost foarte mari din partea tuturor. Spectacolul din tribune a fost extraordinar, din toate punctele de vedere, însă. Era normal să ridice o presiune mult mai mare pe tot ceea ce însemna meciul, atât la noi cât şi la ei. Dacă stăm să ne uităm un pic la meci, deşi nu am apucat să îl revăd încă, rău nu s-a jucat, mai ales în prima repriză. Am avut posibiltiatea de vreo 2-3 ori să finalizăm în faţa porţii, dar a lipsit doar ultima parte, în care trebuia terminată acţiunea foarte bine lucrată. 

Nu zic că am jucat bine, că dacă jucam foarte bine câştigam meciul sau făceam un rezultat de egalitate. Să nu uităm că FCSB este campioana României, cu lot de milioane, cu bani investiţi în jucători. FCSB este într-o formă bună de câteva meciuri, s-au ridicat şi în campionat, au rezultate bune şi în cupele europene. FCSB are cea mai bună echipă din Liga 1, poate să spună oricine orice. Vezi traiectoriile de joc lucrate, au experienţă acumulată, joacă de mult împreună. FCSB poate bate pe oricine în momentul de faţă. Au jucători de calitate, au execuţii. 

Nimeni nu se aştepta ca Dinamo să aibă rezultatele de până acum. Nimeni nu ne dădea nicio şansă la început. Normal că, având rezultate, lumea are pretenţii acum. Şi noi avem pretenţii. Stăm cu ei zile întregi, analizăm fiecare jucător al nostru, dar şi adversarii. E adevărat, a fost un meci mai puţin reuşit al nostru. Nu ştiu dacă e cel mai slab, am întâlnit un adversar foarte bun. 

Ei ce ocazii au avut până la gol, la execuţia extraordinară a lui Bîrligea? E normal ca el să aibă execuţii din astea, s-au dat o grămadă de bani pe el. Ok, a fost o lipsă de marcaj a noastră, o neatenţie, dar nu se aştepta nimeni la execuţia aia. Sunt o grămadă de lucruri care s-au întâmplat. Şi până la gol nu prea au ajuns la poartă ei. Nu a fost un joc extraordinar din partea niciunei echipe. Nu a fost o diferenţă mare între cele două echipe. Am avut şi noi ocazii în prima repriză, iar în a doua repriză am jucat destul de bine. Nu a fost o diferenţă de valoare între jucătorii de la FCSB şi ai noştri. A fost lipsă de marcaj, lipsă de agresivitate", a declarat Florentin Petre la Fanatik Superliga. 

Dinamo a pierdut pe Arena Naţională, scor 0-2, în faţa celor de la FCSB, şi a căzut pe locul 7. Golurile partidei au fost marcate de Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel