UEFA Euro 2024 Finala EURO 2024, cu spectatori de marcă în tribune. Cine participă la Spania - Anglia

Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Ultimul act din cadrul Campionatului European de fotbal găzduit de Germania va avea loc duminică, 14 iulie, în Berlin.



Spectatori importanți la finala EURO 2024

Prințul William al Marii Britanii, precum și premierul spaniol Pedro Sanchez, dar și noul premier britanic Keir Starmer, vor asista la finala competiției EURO 2024, care va avea loc duminică, la Berlin, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al guvernului german.

De asemenea, și cancelarul german Olaf Scholz va asista la meciul dintre Anglia și Spania, a adăugat vineri purtătorul de cuvânt.

Olaf Scholz a fost deja prezent în tribune la două meciuri ale Germaniei, împotriva Danemarcei, în optimi de finală, și a Spaniei în sferturi, ultima partidă încheindu-se cu eliminarea gazdelor competiției.

Finala Campionatului European de fotbal din Germania se va disputa între Spania și Anglia, duminică, 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin, începând cu ora 22:00. Capacitatea stadionului din capitala Germaniei atinge 71,000 de locuri.

Campionatul European de fotbal, pus la punct cu ajutorul a peste 16.000 voluntari

Peste 146.000 de pasionați de fotbal și-au depus cererile pentru a deveni voluntari la EURO 2024, cu 16.000 de voluntari din 124 de state diferite.

Selecționata Spaniei va fi susținută de 11.500 de suporteri în finală, prețul oficial al biletelor ajungând până la 2.000 de euro.

Obținerea unui bilet pentru marea finală a devenit practic o misiune imposibilă pentru orice fan al „La Roja”, la prețurile mari adăugându-se și dificultatea de a accesa achiziția prin intermediul paginii UEFA, cu coduri.

Organizatorii turneului acordă prioritate celor care au mai cumpărat bilete, după cum au declarat pentru EFE surse din cadrul din Federației spaniole de fotbal (RFEF), care a primit o avalanșă de mii de solicitări în ultimele ore. UEFA recompensează loialitatea, iar fanii care au participat deja la un meci de la EURO 2024 turneu vor avea prioritate.

Miercuri a fost pusă în vânzare o cotă redusă de bilete, la cel mai mic preț, 95 de euro, cu vizibilitate redusă și care s-au epuizat rapid. S-au pus de asemenea în vânzare biletele de categoria a treia, la prețul de 300 de euro, categoria a doua, la 600 de euro, categoria întâi, la 1.000 de euro, iar cele scumpe, în afara pachetelor exclusive pentru finală, ar fi biletele „Prime”, la un preț de 2.000 de euro.

Pentru fani, pe lângă greutățile pentru obținerea unui bilet mai sunt și problemele legate de deplasarea la Berlin. Cum nu mai sunt disponibile zboruri directe de la Madrid, unele companii încearcă să modifice rute pentru a extinde oferta, la un preț de 1.000 de euro pentru zborurile directe, în timp ce un bilet într-o cursă cu escală pleacă de la 450 de euro, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel