Superliga Romaniei FCSB vrea să înregistreze marca "FCSB Steaua" pentru cupele europene. "Să vin şi eu să o flutur cum a făcut domnul Talpan"

Data publicării:
Facebook FCSB
Facebook FCSB

FCSB vrea să folosească numele "Steaua" în cupele europene şi a depus în acest sens o cerere pentru înregistrarea mărcii "FCSB Steaua" la EUPIO (European Union Intellectual Property Office). 



Adrian Căvescu, avocatul celor de la FCSB, spune că echipa lui Becali nu va folosi această marcă înainte de decizia EUPIO, însă e sigur că aceasta va fi una favorabilă. 

"Se va judeca undeva în august și cred că se va pronunța. Eu sper că se va constata că mărcile lor anterioare nu au fost folosite cum trebuie și să ne înregistreze noua marcă FCSB Steaua. Apoi să vin și eu cu acea decizie în țară și să o flutur pe la instanțe, așa cum a făcut și domnul Talpan cu decizia ICCJ din 2014.

Asta înseamnă că marca FCSB Steaua va putea fi folosită în cupele europene. Deja poate să facă asta în baza dreptului provizoriu, dar am zis să nu fim… să nu întindem coarda.

Dacă mă întrebați pe mine, oricând în afara României am putut să folosim Steaua simplu. Se poate și la meciul cu Virtus. Putem veni cu tricouri cu Steaua, pentru că marca Armatei este doar una românească”, a declarat Căvescu, conform fanatik.ro.

FCSB va începe preliminariile Ligii Campionilor contra celor de la AC Virtus, din San Marino. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel