Liga Campionilor FCSB poate da de Răzvan Lucescu în playoff-ul Ligii Campionilor, dacă trece de Sparta Praga

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB joacă în turul III preliminar al Ligii Campionilor, contra cehilor de la Sparta Praga, însă şi-a aflat deja posibila adversară din playoff. 



Dacă va reuşi să treacă de Sparta Praga, FCSB se va duela pentru un loc în grupele Ligii Campionilor cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, sau cu Malmo FF. 

La finalul sezonului trecut, Lucescu jr îl lăuda pe Elias Charalambous 

FCSB a câştigat titlul în România sezonul trecut, după o pauză de nouă ani. Răzvan Lucescu, şi el campion în Grecia cu PAOK, a lăudat munca antrenorului cipriot la FCSB. 

"Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a știut să gestioneze o situație complicată. Da, știm că face patronul schimbări, dar a știut să gestioneze situația, a știut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor. 

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua și a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situația”, a spus Răzvan Lucescu, la orangesport.ro. 

Gigi Becali, cuvinte mari despre Răzvan Lucescu. "E mai bun ca taică-su" 

"Mi se pare că e mai tare ca taică-su, după ce a făcut acum. Că Mircea Lucescu a făcut cu bani mulți, el cu bani puțini. La Răzvan nu m-am gândit, el tot a fost plecat. Nu merge să iau eu antrenor rapidist, fac scandal suporterii”, spunea Gigi Becali despre Răzvan Lucescu, potrivit Fanatik.

Se ştiu arbitrii dublei FCSB - Sparta Praga 

Dubla dintre FCSB şi Sparta Praga, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, va fi condusă de arbitri din Norvegia, respectiv Danemarca.

Meciul din prima manşă, care va avea loc pe 6 august, la Praga, pe Stadionul Letna, de la ora 21:00, va fi arbitrat de norvegianul Rohit Saggi. Arbitri asistenţi vor fi conaţionalii Morten Jensen şi Anders Olav Dale, iar al patrulea oficial a fost desemnat Sigurd Kringstad.

Arbitru video a fost delegat spaniolul Juan Martinez Munuera, iar arbitru asistent video va fi compatriotul Guillermo Cuadra.

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe Stadionul Steaua, în data de 13 august, de la ora 21:30, şi va fi arbitrată de danezul Morten Krogh.

Arbitri asistenţi vor fi compatrioţii D. Wollenberg Rasmussen şi Steffen Bramsen, iar al patrulea oficial a fost delegat Mikkel Redder.

În camera VAR se vor afla olandezii Pol van Boekel, arbitru video, şi Jochem Kamphuis, arbitru asistent video, conform Agerpres.

FCSB s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor după ce a învins-o pe Maccabi Tel Aviv, scor general 2-1 (egal în Ghencea, 1-1, şi victorie în deplasare, la Budapesta, scor 1-0). William Baeten, jucătorul transferat de la FC U Craiova, a dus-o pe FCSB în turul III preliminar. FCSB are asigurată calificarea în grupele Conference League. Dacă va reuşi să treacă de Sparta Praga, echipa antrenată de Elias Charalambous va fi sigură de prezenţa în grupele Europa League. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel