Superliga Romaniei FCSB l-a luat pe Sekou Sidibe de la FC U Craiova 1948, dar nu a plătit nimic. Adrian Mititelu a explicat transferul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Mititelu l-a cedat gratis pe Sekou Sidibe la FCSB şi şi-a explicat decizia. 



”Da, așa este, l-am luat pe Sidibe.

Am vorbit cu Mititelu și am zis să-l iau că și așa avem multe competiții. Să avem cât mai multe variante”, a spus Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Adrian Mititelu a explicat de ce l-a cedat gratis pe Sekou Sidibe 

"Gigi Becali îl va vinde pe Sidibe cu 4-5 milioane de euro. În momentul în care s-a aflat la PSV Eindhoven, era considerat un jucător de mare perspectivă. Eu spun că va face ravagii la FCSB, o să vedeți că va exploda acolo! Într-un sistem de joc 4-3-3, Sidibe poate fi un fotbalist letal. Eu n-am luat nicun ban, dar avem coproprietate 50-50%. El era în ultimul an de contract și îi era greu să mai joace în meciurile de luptă din Liga 2”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

În acest sezon de Liga 2, Sekou Sidibe a avut 5 apariţii pentru FC U Craiova 1948 şi a marcat un singur gol. Aripă dreapta, Sidibe are o cotă de piaţă de 400.000 euro. S-a născut în Coasta de Fildeş, însă este eligibil pentru a reprezenta Belgia la nivel internaţional. Nu are, însă, nicio selecţie până acum. El a venit în România, la FC U Craiova 1948, de la FC Emmen, în 2021, gratis. Până atunci, a trecut pe la toate grupele de vârstă ale celor de la PSV Eindhoven. 

În sezonul trecut, Sidibe a marcat de 3 ori şi a oferit 3 pase decisive. 

Becali a anunţat amenzi la FCSB pentru kilograme în plus 

”De ce joacă Popa așa? De frică! Omul știe de frică, are bun simț și joacă fotbal. Nu ai văzut că nu l-am mai schimbat deloc. Nu e Maradona, dar se războiește. A mai slăbit vreo două kilograme că eram cam gras.

Le-am zis să îi dea amendă 2.000 de euro pentru fiecare kilogram în plus. ′Cum să îi dăm 2.000 de euro?′. Le-am zis să îi spună că am zis eu, câte kilograme are în plus face cântarul la începutul săptămânii și îi dau 2.000 de euro amendă.

Nu puteți, aș da ordin, 4.000 de euro amendă la orice grăsime. 2.000 de euro pe kilogram am zis. Văd că a mai slăbit, și-a revenit. Dă război, vine în spate, îl vezi pe tot terenul. Pe Ștefănescu nu trebuie să îl iei cu frică, e mai delicat, la fel și Tavi. Popa nu are nevoie de delicatese”, a spus Gigi Becali la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel