Superliga Romaniei FCSB - Farul Constanța, duelul dintre Tănase și Alibec? Charalambous crede că fotbalistul „roș-albastru” este mai bun decât elevul lui Gică Hagi

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Partida din a cincea etapă a Superligii dintre FCSB și Farul Constanța este programată vineri, 9 august, începând cu ora 21:00.



Charalambous: „Vom face mai multe schimbări în formație”

„Jucăm împotriva unei echipe pe care o cunoaștem foarte bine. Bineînțeles, ei pot pune probleme, au un antrenor pe care îl respect foarte mult (n.r. - Hagi). Va fi un meci foarte greu, vrem să câștigăm trei puncte.

Mâine este un meci diferit față de cel cu Oțelul, trebuie să ne îmbunătățim de la fiecare meci, să fim din ce în ce mai buni. Vom face mai multe schimbări în formație, pentru că trebuie să dăm șanse tuturor jucătorilor. Ei trebuie să fie pregătiți să joace la acest nivel, de ce nu, să câștige un loc in primul 11.

O rotație va exista cu siguranță, sunt sigur că jucătorii vor da totul pentru a câștiga meciul, voi vedea mâine câte schimbări voi face”, a declarat Elias Charalambous, înainte de meciul de vineri, 9 august, cu Farul Constanța.

Totodată, tehnicianul cipriot a mai fost întrebat și despre transferurile lui Florin Tănase și Denis Alibec. Tănase a revenit la FCSB, iar Denis Alibec, la o zi distanță, a decis să facă din nou parte din echipa „Regelui”: „Transferul pe care l-am făcut noi este mai bun față de cel al lui Alibec la Farul”, a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

 

Gheorghe Hagi vrea să câștige cu FCSB

„Un meci cu campioana României, cred că e o provocare pentru tot ce înseamnă Farul, începând de la noi, de la staff, la jucători, tot ce înseamnă Farul, suporteri. Toţi cred că ne dorim să facem un meci bun. Să mergem la Bucureşti să fim noi, din toate punctele de vedere să ne depăşim, să facem un meci mare. Clar adversarul e foarte bun şi te obligă să faci ambele faze foarte bine. Trebuie să fim reactivi, foarte buni...

Nu avem voie să greşim ca să putem să sperăm la ce ne dorim cu toţii, să câştigăm. E-n mentalitatea noastră: ne place să câștigăm. Vrem să câștigăm. Chiar dacă au jucat în Europa, au făcut un meci mare ieri, au jucători, au lot, au cu ce să-i înlocuiască. Suntem pregătiţi, cred eu, de acest lucru. Am venit după un meci foarte bun de acasă, am jucat bine, ne-am adaptat la toate cerințele care au fost.

Scopul pe care îl avem în fiecare zi, venim, ne antrenăm... este acela de a juca și a câștiga. Aceasta e identitatea noastră, în direcția asta muncim de când suntem. Victoria aduce bucurii, aduce încredere, aduce zâmbetul pe buze. De asta trebuie să muncești în viață, ca să câștigi.

(n.r. e un avantaj pentru Farul că FCSB a jucat în cupele europene?) Nu avem de unde să ştim lucrul ăsta. Cu avantaje, dezavantaje, ştim că vom întâlni o echipă foarte bună, competitivă, care știe fotbal, care face ambele faze. Jucători foarte buni. Trebuie să ne autodepăşim ca să sperăm la o victorie.”, a mai spus Gică Hagi, la conferința premergătoare duelului cu FCSB.

În primele patru etape ale Superligii, Farul Constanța a bifat o victorie, o remiză și două înfrângeri, în timp ce FCSB a înregistrat două remize și o înfrângere. De amintit este faptul că „roș-albaștrii” au solicitat ca meciul din a patra etapă, în fața celor de la FC Botoșani, să fie amânat, echipa condusă de Elias Charalambous evoluând și în preliminariile Champions League.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel