Superliga Romaniei FC Hermanstadt rămâne fără unul dintre finanţatori. Săptămâna trecută a băgat 200.000 euro în club

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Hermanstadt a pierdut meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-4, iar acum îşi pierde şi unul dintre finanţatori. Acesta este nemulţumit de modul în care se prezintă echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. 



„FC Hermannstadt trebuie să își caute alt creditor, eu am decis să renunț. Săptămâna trecută am băgat 200.000 de euro în club, ca să fie salariile la zi. Păi când echipa juca în Liga 2 și erau restanțe de câteva luni, era mult mai multă dăruire. Alte echipe au 4-5 luni restanțe și joacă fotbal.

Eu nu vreau să mai aud de FC Hermannstadt, rezultatele vorbesc de la sine. Deci, nu am luat în calcul nicio demitere de antrenor, nicio măsură pentru jucători, pur și simplu plec eu!”, a declarat Ştefan Băcilă, conform Ora de Sibiu

Băcilă, nemulţumit de cum gestionează Măldărăşanu echipa 

”După ce iei 8 goluri în două etape și dai liber echipei 4 zile și practic pleci în vacanță, asta spune multe despre nivelul de profesionalism de la acest club. Patru zile libere după ce iei bătaie jucând fără determinare, fără agresivitate, acesta este un mare semn de întrebare pentru mine, din toate supărările avute. Eu nu mă pricep la fotbal, dar nu cred că așa se face performanță. Suporterii îl iubesc pe Măldărășanu, dar eu nu cred că poți da 4 zile libere după astfel de meci, când ai probleme așa mari în defensivă, avem medie de 2 goluri primite pe meci” a mai declarat Ștefan Băcilă, patronul unei firme de construcţii. 

Explicaţiile lui Marius Măldărăşanu după meciul cu Sepsi 

”Da, suntem groggy. Ăsta e cuvântul. Toată săptămâna am vorbit de ce s-a întâmplat meciul trecut. Am așteptat reacție de la băieți. În fotbalul de azi trebuie să alergi. Dacă nu alergi...

Ei erau sub noi în clasament. dar atunci când vrei să controlezi jocul și joci din glezne, apar greșelile. 

Greșeli neforțate, care s-au întors împotriva noastră. Nu vreau să dau în jucători, eu sunt vinovat. Am luat opt goluri în două meciuri, uităm să facem faza defensivă, nu câștigăm dueluri. 

Aș fi penibil să găsesc o scuză, dar a fost o fază. A fost și un moment psihologic. A fost un corner, Chițu s-a lăsat jos, nu vrea să joace mingea, portarul e în poartă. La o astfel de fază sunt 8-9 jucători, nu am înțeles. 

Știu că s-a schimbat regulamentul. Nu se mai dă așa ușor penalty la portar în șase metri", a declarat antrenorul sibienilor la final. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel