Superliga Romaniei FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, remiză în primul meci din noul sezon al Superligii

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Partida dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, pe terenul propriu al sibienilor.



Al doilea meci din prima zi a noului sezon din Superliga României s-a desfășurat pe stadionul Municipal din Sibiu, între echipele FC Hemannstadt și Universitatea Craiova.

Cele două formații au avut diverse ocazii în timpul partidei, deși oltenii s-au bucurat de mai multe șanse pe tot parcursul meciului încheiat cu o remiză albă.

Echipe de start

FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Biceanu, Murgia – Balaure, Deaconu, Neguș – Ianis Stoica

Universitatea Craiova: Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Houri – Ivan, Paradela, Danciu – Koljic

Măldărășanu: „Obiectivul este să ne batem să intrăm în play-off”

Antrenorul gazdelor, Marius Măldărășanu, a declarat, înainte de primul meci din noul sezon al Superligii, că obiectivul celor de la FC Hermannstadt este accederea în play-off.

„A trecut o perioadă dificilă, de pregătire, așteptăm cu toții începutul de sezon. Întâlnim o echipă foarte bună în prima etapă, deși niciodată nu am avut preferințe, pentru că vrei să joci cu un anumit adversar și poate ei sunt mai bine după pregătire decât tine.

Sorții ne-au dat Craiova în prima etapă, jucăm acasă, în fața suporterilor noștri și suntem entuziaști, sper ca și publicul să fie la fel și ne dorim să începem bine.

Obiectivul este să ne batem să intrăm în play-off, ne dorim acest lucru, știu că lumea vrea să audă obiective mari, dar nu este ușor, mai ales când pierzi 8 jucători. Sunt realist, trebuie să scoatem maximum din ceea ce avem și este foarte important să începem bine”, a declarat Marius Măldărășanu, înainte de meci.

CITEȘTE ȘI După Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia își arată clasa! Învinge în deplasare Farul Constanța cu 1-0

Gâlcă: „Nu va fi un meci ușor pentru noi”

Costel Gâlcă a scos în evidență importanța meciului de debut în Superligă, spunând că formația adversă este foarte periculoasă, ce gestionează bine momentele de joc.

„Nu va fi un meci ușor pentru noi, având în vedere timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție. Sper să gestionăm foarte bine momentele de joc, să fim pragmatici și să venim acasă cu cele trei puncte. Antrenamentele au fost grele pentru băieți, pentru că au fost temperaturi ridicate.

Totul a fost mai greu, dar sper să arătăm bine la meciul de la Sibiu. Hermannstadt este o echipă organizată, care gestionează bine momentele de joc. Se organizează foarte repede pe faza defensivă și speculează acțiunile din atac.

Am avut ceva probleme și în pregătire, dar sper să pun cei mai în formă jucători la Sibiu. Sper să avem un randament bun, pentru că avem nevoie de aceste puncte. Tot ce e posibil, sper să nu fie doar un debut, sper să ajungă o constanță în campionat”, a declarat Costel Gâlcă, înaintea partidei cu FC Hermannstadt.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel