Superliga Romaniei FC Hermannstadt și Unirea Slobozia remizează în a treia etapă a Superligii, scor 1-1

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Abia promovată în Superliga, Unirea Slobozia a înregistrat o victorie și două remize în primele trei etape ale Superligii.



FC Hermannstadt și Unirea Slobozia au remizat, scor 1-1, pe stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci din cadrul celei de-a treia etape a Superligii. 

Golurile din partidă au fost marcate de Alessandro Murgia (min 6), pentru elevii lui Marius Măldărășanu, respectiv Dmytro Pospelov (min 40), pentru jucătorii conduși de Adrian Mihalcea.

Până acum, FC Hermannstadt nu a obținut nicio victorie, după 0-0 cu Universitatea Craiova și 1-3 cu Universitatea Cluj. Pe de altă parte, nou-promovata Unirea Slobozia a reușit să învingă Farul Constanța, scor 1-0, și să remizeze cu FCSB, scor 2-2.

Mihalcea, mulțumit de evoluția elevilor săi

„E plăcut, avem al treilea rezultat pozitiv. E al doilea meci în care am revenit după ce am luat gol. Astăzi am punctat și la capitolul posesie. Cred că rezultatul este just.

Jucătorii de atac fac foarte mult efort, dar putem face schimbări bune în atac. Este o intensitate a jocului mult mai mare față de Liga 2, de asta și alergăm peste 10 kilometri.

În momentul de față, ăștia suntem. Nu cred că mai vine cineva, nu că nu mi-aș dori, dar e vorba de buget. Trebuie să muncim în continuare, pentru că acest lucru ne-a adus aici.

Sunt mulțumit de aproape toți jucătorii. Mai sunt câțiva cu care trebuie să mai lucrăm, pentru că au venit mai târziu. M-a supărat că a luat galben, dar a fost ceva de moment. Nu-l amendez eu. Va fi amenda din partea clubului și va plăti”, a declarat Adrian Mihalcea, după meciul de vineri seară.

Pe de altă parte, Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la Hermannstadt, a spus că elevii săi că nu au jucat ca o echipă: „Inexplicabil am făcut un pas înapoi. Apare acea greseală la o fază fixă, suntem neatenți, pleacă Serbănică și centrează. Până la acel gol am avut momente în care am suferit.

Am pus presiune, am controlat mai bine jocul, dar n-am marcat. Din păcate am luat doar un punct. Trebuie să fim mai umili, avem mult de muncă. Trebuie să te pui în slujba echipei”, a spus Măldărășanu, după remiza cu Unirea Slobozia.

Echipe de start

FC Hermannstadt: Căbuz - Căpușă, V. Găman, Bejan (cpt.), Goncalves - Balaure, Murgia, Biceanu, I. Stoica - R. Deaconu, Neguț

Rezerve: I. Pop, V. Muțiu - P. Iancu, I. Gândilă, A. Oroian, Jipa, Ciubotaru, Luca, Ivanov, Chițu, Markovic

Antrenor: Marius Măldărășanu

Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pespielov, Șerbănică - A. Lopez, Coadă - S. Camara, Purece, Nkama - F. Ilie

Rezerve: Krell, Dorobanțu, I. Dinu, C. Toma, Pacionel, M. Lemnaru, Bărbuț, Aganovic, Gele

Antrenor: Adrian Mihalcea

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel