Superliga Romaniei FC Botoşani l-a luat pe Ştefan Pănoiu de la Rapid. Transfer definitiv pentru echipa lui Liviu Ciobotariu!

Data publicării:
Facebook FC Botosani
Facebook FC Botosani

FC Botoşani continuă campania de achiziţii cu un nou tânăr jucător. Ştefan Pănoiu, cel mai vechi jucător din lotul Rapidului, ajunge la echipa lui Liviu Ciobotariu. 



Anunţul a fost făcut chiar de giuleşteni, pe Facebook. 

"Ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Ștefan Pănoiu a fost transferat definitiv la FC Botoșani", au scris cei de la FC Rapid. 

Ştefan Pănoiu a jucat 126 de partide pentru FC Rapid şi a marcat 8 goluri. 

FC Botoşani a anunţat şi ea transferul 

"Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan Călin Pănoiu este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul „roș-alb-albastru” în următorii doi ani.

Ultimul club pentru care Ștefan Călin Pănoiu a jucat este Rapid București. Anterior „giuleștenilor”, noul jucător FC Botoșani a evoluat la „U” Cluj. Ștefan Călin Pănoiu a evoluat la toate echipele Under ale României, iar în prezent este component al naționalei U21 a României.

Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Ștefan Călin Pănoiu!", transmite FC Botoşani pe site-ul oficial. 

FC Botoşani l-a transferat şi pe fundaşul Matricardi 

Pănoiu nu este singurul transfer al zilei la FC Botoşani. Liviu Ciobotariu îl va avea în lot şi pe Matricardi. 

"Născut pe 7 ianuarie 1994, Patricio Martin Matricardi este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul echipei noastre în următorul sezon. Ultimul club pentru care Patricio Martin Matricardi a jucat este FC Voluntari.

Anterior ilfovenilor, noul fundaș central al FC Botoșani a evoluat în România și pentru formațiile Fc Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș. În Europa a mai jucat la Rotor Volgograd și Asteras Tripoli, iar în țara sa natală pentru Argentinos Jrs., Gimnasia și San Martin.

Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Patricio Martin Matricardi!", mai spun cei de la Botoşani. 

Liviu Ciobotariu, supărat după înfrângerea de la Sibiu, cu Hermanstadt 

FC Botoşani a pierdut în etapa a V-a în deplasare, scor 1-2, cu Hermanstadt, după ce a condus cu 1-0. 

FC Botoşani a deschis scorul prin Alin Şeroni (45+3), cu o lovitură de cap de la aproape 14 metri.

Sibienii au reuşit să revină şi să smulgă victorie după două faze fixe. Ianis Stoica (79) a egalat din lovitură liberă, cu concursul portarului Eduard Pap, iar Cristian Neguţ a marcat golul victoriei (90+2), dintr-un penalty acordat pentru henţ la Rijad Sadiku, lovitură de pedeapsă dictată în urma vizionării reluărilor video.

Gazdele au mai marcat o dată, prin Florin Bejan (47), dar golul a fost anulat în cele din urmă pentru ofsaid, scrie Agerpres.

”E dureros când primești gol în minutul 90. Trebuie să recunosc că prima repriză nu mi-a plăcut deloc. Aici mă refer la jucătorii mei. Nu am ținut deloc de minge. Nu am pasat. Am fost dominați clar. 

Îl felicit pe Șeroni. A făcut și astăzi o partidă foarte bună. În a doua parte ne-am mai echilibrat puțin. Au fost câteva situații de a marca, dar și o posesie progresivă destul de bună, însă am fost total nemulțumit de prima parte.

Încă o dată nu am reușit să avem agresivitate, ne-am plimbat pe lângă adversar, le-am dat posibilitatea să își creeze foarte multe ocazii de a marca, ceea ce nu e normal. Mijlocul nostru din teren a fost modest.

Am fost foarte slabi astăzi, în special în prima parte a jocului. E un rezultat care nu ne-a căzut bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la flash-interviu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel