Fotbal international FC Barcelona continuă investițiile în noi generații. Unde se deschide o nouă academie

Data publicării:
Fotografie de la Abir Hasan, Pexels
Fotografie de la Abir Hasan, Pexels

Noua academie va fi deschisă în această toamnă, vizându-se extinderea filosofiei clubului catalan și transmiterea valorilor internaționale ale clubului.



O nouă academie deschisă de FC Barcelona, în Mexic

Clubul de fotbal FC Barcelona își va deschide a doua sa academie, „Barca Academy”, în luna septembrie, în Mexic, care va fi situată de data aceasta în orașul Queretaro, după cea inaugurată în 2020 la Ciudad de Mexico, au anunțat, luni, responsabilii clubului catalan.

FC Barcelona, care avea deja un campus la Queretaro din 2017, a decis să facă un pas în plus și să instaleze un sediu permanent al „Barca Academy”, școala de fotbal a lui Barcelona pentru băieți și fete, cu obiectivul extinderii filosofiei clubului catalan și transmiterea valorilor internaționale ale clubului, folosind metodologia clubului FC Barcelona.

Începând cu 15 iulie se va desfășura un prim campus al academiei la Queretaro, iar în luna septembrie toate dotările la complexul sportiv „Cumbres Internacional School Queretaro” vor fi gata.

Șapte antrenamente în cinci zile pentru fotbaliștii catalani

FC Barcelona va începe pregătirea cu noul antrenor Hansi Flick miercuri 10 iulie, cu șapte antrenamente în cinci zile.

Testele medicale și fizice vor fi efectuate miercuri și joi dimineața, dar primele antrenamente ale verii sunt programate în ambele zile în cursul după-amiezelor.

Prima ședință dublă se va derula vineri 12 iulie. Sâmbătă, pe 13 iulie, echipa se va antrena doar dimineața, iar duminică 14 iulie este programată din nou o ședință dublă, pentru a încheia un total de șapte antrenament în prima săptămână de pregătire.

Gruparea „azulgrana” se va antrena la Barcelona până pe 28 iulie, în aceași zi fiind programată deplasarea echipei în Statele Unite pentru unturneu de pregătire care va include trei meciuri amicale, cu Manchester City, Real Madrid și AC Milan, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel