Superliga Romaniei Farul confirmă că l-a vândut pe Marian Aioni la Rapid Bucureşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marian Aioani este noul jucător al celor de la Rapid Bucureşti, după plecarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. 



"Farul Constanța și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul portarului Marian Aioani la formația bucureșteană.

Transferat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa noastră în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai importanți componenți ai lotului care au adus la Constanța titlul de campioană în sezonul trecut.

Mulțumim, Marian, pentru toate evoluțiile în alb-albastru!", transmit constănţenii pe site-ul oficial. 

Dan Şucu bătuse palma cu Gică Hagi de 10 zile 

"Din punctul nostru de vedere, e în primii trei portari din România. A fost convocat şi la echipa naţională. Horaţiu, cel mai bun portar din punctul nostru de vedere, şi au mai rămas Aioani şi Târnovanu. Nu ne-am gândit la Târnovanu, deci era cea mai bună opţiune la care se putea gândi Rapidul. Am avut şi o pistă de portar străin, dar vă spun că aveam acest agreement. Am spus de multe ori că suntem pregătiţi să îl înlocuim pe Horaţiu. Domnul Şucu avusese discuţia de acum 10 zile cu Gică Hagi şi eram înţeleşi ca, în cazul în care pleacă Moldovan, să îl luăm pe Aioani. Dar, noi ca management, trebuie să ne facem datoria şi să avem mai mult de o opţiune. Ţinând cont că ne-am înţeles foarte bine cu Farul, nu a mai fost nevoie", a spus Victor Angelescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel