Superliga Romaniei Fabrizio Romano intră în duelul CSA Steaua - FCSB, pe transferul lui Florinel Coman

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman şi intervine în conflictul dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB. 



"Al Gharafa va completa transferul lui Joselu de la Real Madrid în această săptămână şi apoi va finaliza venirea lui Florinel Coman de la Steaua. Au plătit clauza de reziliere de 5 milioane de euro, contractul va fi semnat zilele următoare, după vizita medicală", a scris Fabrizio Romano pe Facebook. 

Gigi Becali a anunţat transferul lui Florinel Coman după meciul României cu Ucraina de la EURO 2024. 

"Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la națională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au și intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza.

Oricum cota lui crește acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza și rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu. Dar știți ceva? Au scăpat ieftin ucrainenii. Am mai avut acolo în față și alte vreo doua ocazii, nu?

Vreau să batem și Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă ăia ai lor? De ce să nu batem și Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel