UEFA Euro 2024 EURO 2024: Kasper Hjulmand, selecţionerul echipei Danemarcei, a părăsit postul ca urmare a eliminării danezilor în optimi

Data publicării:
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Antrenorul echipei naționale de fotbal a Danemarcei, Kasper Hjulmand, și-a dat demisia după ce echipa sa a fost eliminată în optimile de finală ale EURO 2024 de către Germania



"A fost o onoare şi un privilegiu incredibil să pot antrena echipa noastră naţională timp de patru ani", a spus Hjulmand, citat într-un comunicat al Federaţiei.

"În timp ce se anunţă o Cupă Mondială la fiecare doi ani, eu consider că ar fi preferabil pentru echipă să aibă o nouă faţă şi noi idei pentru a scrie un nou capitol al acestei fantastice echipe", a adăugat acesta.

Interimatul selecţionatei daneze va fi asigurat până la finalul anului de selecţionerul secund Morten Wieghorst

Danemarca a părăsit EURO 2024 după o înfrângere cu 0-2 în fața Germaniei, gazda competiției, în optimile de finală, după ce a obținut cu greu calificarea din faza grupelor, marcând doar două goluri în trei meciuri terminate la egalitate.

Hjulmand a ghidat echipa Danemarcei până în semifinalele EURO 2021, unde a fost eliminată de Anglia, iar la Cupa Mondială din Qatar, echipa sa a fost eliminată încă din faza grupelor.

Interimatul selecţionatei daneze va fi asigurat până la finalul anului de selecţionerul secund Morten Wieghorst, conform Agerpres. 

dcsport Team | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel