Superliga Romaniei Eugen Neagoe a prefațat meciul cu FC Hermannstadt. Un mijlocaș al Gloriei Buzău s-a accidentat la antrenament

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ultima clasată Gloria Buzău primește vizita celor de la FC Hermannstadt, vineri, 18 octombrie, începând cu ora 18:30.



Antrenorul buzoienilor a anunțat că mijlocașul rus Akhmatov s-a accidentat la antrenamentul desfășurat în cursul zilei de miercuri, astfel că echipa nu va putea conta pe el în partida contra FC Hermannstadt, din a XIII-a etapă a Superligii.

Totuși, tehnicianul rămâne pozitiv în ceea ce privește meciul contra sibienilor, dorind să câștige cele trei puncte pe teren propriu.

Eugen Neagoe: „Cei care vor intra în teren știu ce au de făcut”

„FC Hermannstadt este o echipă care în multe jocuri a avut evoluții bune, care în altele a avut evoluții mai puțin bune. Este o echipă imprevizibilă, poate să prindă o zi în care să câștige împotriva oricărui adversar, dar în același timp poate să piardă, așa cum a pierdut împotriva oricui. Au pierdut ultimele jocuri la o diferență destul de mare, au primit multe goluri.

Pentru mine este important modul în care ne vom prezenta noi, mai puțin mă interesează cum se vor prezenta cei de la Hermannstadt - dacă au sau nu probleme. Noi avem o problemă care a apărut azi la antrenament, Akhmatov s-a accidentat și nu va fi apt pentru această partidă, sperăm să nu fie ceva de durată și să revină cât mai rapid. Ne va lipsi în acest joc, dar cei care vor intra în teren știu ce au de făcut.

Lucrăm de peste o lună împreună și s-au obișnuit cu metodele mele, iar eu îi cunosc din ce în ce mai bine pe ei. Ar trebui să avem o reacție foarte bună la acest joc și sper ca stadionul să fie aproape plin, dacă nu plin... la fiecare partidă mi-aș dori să fie plin, dar asta se va întâmpla și odată cu rezultatele bune pe care sper eu să le avem.

Este foarte important să fim ajutați de suporteri, contează foarte mult. E o partidă importantă - atât pentru noi, cât și pentru adversari. Ne dorim cele trei puncte, dar rămâne de văzut dacă le vom putea obține.

Noi asta încercăm: să jucăm, să o facem cât mai bine, să practicăm un fotbal bun și să câștigăm. Dacă vom câștiga vineri, diferența (în clasament) va fi și mai mică față de adversarele noastre, așa că toate jocurile sunt foarte grele, importante. Campionatul este echilibrat, valoric nu este o diferență așa de mare. Așa cum ultima clasată poate câștiga puncte contra unei echipe de play-off, cu pretenții foarte mari, cum am făcut-o și noi cu Farul și FC Botoșani cu Rapidul. Se poate întâmpla orice.

În momentul în care respecți ceea ce lucrezi la antrenamente, atunci și jocul devine mai ușor. Sper ca terenul să arate bine până la ora jocului, deja arată mai bine decât a arătat la meciul cu Farul. Oficialii trebuie felicitați că s-au ocupat de teren în această perioadă.”, a declarat Eugen Neagoe, în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Hermannstadt.

După 12 etape disputate, Gloria Buzău se clasează pe ultima poziție în clasament, cu 10 puncte, în timp ce elevii lui Marius Măldărășanu, de la FC Hermannstadt, se află pe a 13-a loc în Superliga, cu 13 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel