Fotbal ESPN va difuza primul meci al lui Kylian Mbappé cu Real Madrid în La Liga folosind o cameră dedicată exclusiv starului francez

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Duminică seară, ESPN va difuza primul meci al lui Kylian Mbappé cu Real Madrid în La Liga, împotriva celor de la Mallorca, folosind o cameră dedicată exclusiv starului francez, conform L'Equipe.



Postul american de televiziune ESPN a anunţat că va difuza primul meci al lui Kylian Mbappe cu Real Madrid în La Liga, aşteptat duminică seară în faţa lui Mallorca, cu o cameră izolată pe starul francez, informează L'Equipe.

Pentru debutul aventurii lui Kylian Mbappe în campionatul spaniol de fotbal, în faţa lui Mallorca, postul ESPN a precizat că va difuza meciul pe două canale diferite: unul cu realizare clasică, iar altul rezervat unei camere izolate pe atacantul francez, aşteptat să fie titular.

Astfel, telespectatorii vor putea alege să urmărească cele 90 de minute pe "Mbappe Cam".

Manuel de la Fe, vicepreşedinte al producţiei de fotbal pentru postul ESPN, a afirmat că vrea să arate "fiecare cursă, emoţie, să fie urmărit în orice parte a terenului ar merge".

Noul star al Madridului, Kylian Mbappe, a marcat deja primul său gol în tricoul merengue în Supercupa Europei la fotbal, după victoria madrilenilor în faţa lui Atalanta Bergamo cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul Naţional din Varşovia, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Dennis Man a marcat pentru Parma în Serie A

Internaţionalul român Dennis Man a marcat golul prin care nou-promovata Parma a remizat cu Fiorentina, 1-1, sâmbătă, pe teren propriu, în prima etapă din noul sezon al primei ligi italiene de fotbal.

Man a deschis scorul în min. 22, dar echipa viola a egalat după pauză, prin Biraghi (75).

Dennis Man a jucat 65 de minute la Parma, la fel ca Valentin Mihăilă.

Campioana Inter Milano a scăpat printre degete victoria în deplasare, cu Genoa, 2-2, după ce gazdele au egalat in extremis prin Messias (90+5). Vogliacco (20) a deschis scorul pentru genovezi, în timp ce pentru Inter a punctat Marcus Thuram (30, 82).

AC Milan a evitat cu şansă eşecul pe teren propriu, remizând cu Torino, 2-2. Alvaro Morata (89) şi Okafor (90+5) au înscris pentru rossoneri, după ce Torino a avut 2-0, prin autogolul lui Malick Thiaw (30) şi reuşita lui Duvan Zapata (68).

Empoli a terminat nedecis cu Monza, 0-0.

Duminică sunt programate partidele Bologna - Udinese, Hellas Verona - Napoli, Lazio Roma - Venezia, Cagliari - AS Roma, iar luni se vor juca meciurile Lecce - Atalanta Bergamo şi Juventus Torino - Como, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: FCSB, învinsă acasă de Poli Iaşi (0-1), în Superligă 

FCSB a fost învinsă de Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua din Capitală, într-un meci din etapa a şasea a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mihai Bordeianu (27), cu un şut deviat de Ionuţ Panţîru.

Campioana a evoluat în inferioritate numerică din min. 36, când Darius Olaru a fost eliminat (cu ajutorul arbitrajului video) pentru o intrare periculoasă la Bordeianu.

FCSB a avut o bară, prin Daniel Popa (42), dar şi-a creat şi alte ocazii de gol, prin Marius Ştefănescu (21), William Baeten (83) sau Adrian Şut (90+5).

Ieşenii au mai ratat prin Valentin Gheorghe (19) şi Andrei Roman (75 - bară).

În patru meciuri jucate acasă în acest sezon, FCSB a obţinut o singură victorie, un egal şi a pierdut de două ori.

Florin Tănase a redebutat la FCSB, intrând pe teren în minutul 62.

FC FCSB - FC Politehnica Iaşi 0-1 (0-1), Stadion Steaua - Bucureşti
A marcat: Mihai Bordeianu (27).
Cartonaş roşu: Darius Olaru (FCSB, 36).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Stelian Slabu (Braşov), Florian Alexandru Vişan (Galaţi); al patrulea oficial: Ovidiu Robu (Chitila)
Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Andrei Constantinescu (Bucureşti)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF, potrivit Agerpres. 

dcsport Team | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel