Superliga Romaniei Ermal Krasniqi este aproape să semneze cu Rapid Bucureşti. Ioan Varga a făcut anunţul

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Mijlocaşul kosovar Ermal Krasniqi, legitimat la CFR Cluj, este foarte aproape de Rapid Bucureşti. 



"Pentru Krasniqi avem trei oferte. Una de la Columbus Crew (n.r. echipa la care evoluează Alexandru Mățan), una de la Rapid și una din Italia. Discuțiile cele mai avansate sunt însă cu cei de la Rapid. Sunt șanse mari să ajungă acolo", a declarat Ioan Varga pentru Digisport

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Krasniqi 

”A, lasă să îl ia Rapidul atunci. Nu mai, îl las… Sunt băiat bun, îl las pe Rapid să-l ia. Uite pe ăsta îl las pe ei să-l ia. Sunt băiat bun.

Nu mi-a plăcut de el aseară (n.r. la 1-2 cu Sepsi) deloc. Nu mi-a plăcut. A fost un fel de Rotariu”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Florin Manea critică transferurile făcute de Rapid 

“Se ocupă domnul Angelescu, de transferuri… Dacă se ocupă domnul Şucu e mai rău. Când comentez, sunt mulţi oameni care spun că îmi pare rău. Nu se pune problema. Eu ca să mă angajez, trebuie să renunţ la Radu. Şi nu cred că este un moment propice să merg la orice echipă, Iaşi, Botoşani, şi să renunţ la jucătorii pe care îi am. Mereu am fost rapidist, am crescut acolo, tata a jucat mii de ani la Rapid. Îmi doresc să îşi revină.

Din ce văd, nu mi se pare că găsesc soluţia optimă. Mi se pare că transferurile sunt făcute haotic, fără niciun plan. Iei Tsoumou, iei Sonni… Mai bine să aştepte, că nu au îmbunătăţit cu nimic. Poate doar dacă mergeau la o bătaie organizată, că ăia sunt mari, amândoi. Eu nu sunt înnebunit după Krasniqi. Mi se pare un jucător ca Papeau. Face diferenţa în faza de atac şi nu se apără. 

Şi dacă ai Ioniţă, care nu se apără, Papeu, care nu se apără, Krasniqi, care nu se apără, Cârjan, care nu se apără, Borja Valle, care nu se apără… Spuneţi-mi, cu cine te aperi? Cu Săpunaru la 178 de ani? Săpunaru trebuie să decidă, că el simte în teren. A fost un jucător foarte bun, indiscutabil. Dacă poate, el ştie. E bine să te retragi înainte să ajungi să te facă praf unii pe care nu îi luai în seamă.

S-a mai întâmplat în urmă cu câţiva ani cu Gică Popescu şi Guriţă. Ajunsese să îl dribleze Guriţă. El simte cel mai bine cum este fizic”, a declarat Florin Manea pentru Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel