Turnee WTA Emma Răducanu nu participă nici la turneul de la Hong Kong

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Având inițial planul de a participa la competiția WTA 250 de la Hong Kong, jucătoarea de tenis britanică a decis că mai are nevoie de timp pentru o recuperare completă după accidentare.



Emma Răducanu mai are nevoie de timp pentru a reveni în competiții

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu (55 WTA) a anunțat miercuri că nu va participa la turneul de la Hong Kong, care debutează pe 28 octombrie, chiar dacă face progrese în recuperarea după o accidentare la picior.

Jucătoare cu origini românești s-a accidentat la turneul WTA de la Seul, când a suferit o entorsă la genunchi în meciul din sferturi cu Daria Kasatkina, pe 21 septembrie.

Fosta campioană de la US Open 2021 a ratat apoi cinci turnee consecutive.

„În timp ce piciorul meu progresează, am nevoie de puțin mai mult timp înainte de a fi în formă”, a scris Răducanu pe platforma X. Sper să mă pot întoarce și să joc acest turneu în viitor.”, a adăugat ea.

Răducanu își propune să revină în formă la turneul final al Cupei Billie Jean King care va avea loc la Malaga în perioada 13-20 noiembrie, unde Marea Britanie va debuta contra Germaniei pe 15 noiembrie, potrivit Agerpres.

La turneul de la Hong Kong a confirmat prezența și Simona Halep, care revine în același loc în care a obținut prima victorie din ultimii doi ani. Ea a învins-o cu 6-2, 4-6, 6-4 pe australianca Arina Rodionova (34 ani, 114 WTA), pe 2 octombrie, în prima rundă a turneului de la Hong Kong (WTA 125), ca mai apoi să fie învinsă de rusoaica Anna Blinkova, cu 6-2, 6-1, în optimile de finală ale turneului unde a primit un wild-card.

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră nu este singura jucătoare care a înregistrat rezultate notabile în carieră și care participă la competiția de la Hong Kong de la finalul lunii octombrie, japoneza Naomi Osaka confirmându-și deja prezența. Vor mai evolua, printre altele, și campioana en-titre, canadianca Leylah Fernandez, rusoaicele Diana Shnaider și Anastasia Potapova, dar și britanica Katie Boulter.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA





pixel