Superliga Romaniei Emma Răducanu înregistrează victorii în sezonul de iarbă. O posibilă revenire a britanicei?

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sportiva cu origini românești care reprezintă Marea Britanie a reușit să acceadă în sferturile de finală de la Nottingham. 



Răducanu nu se prezintă la Roland Garros, dar revine cu victorii pe iarbă

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu (209 WTA) s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului pe iarbă WTA 250 de la Nottingham, după ce a trecut în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, de ucraineanca Daria Snigur (127 WTA).

Răducanu s-a impus după doar o oră și 20 de minute, ea reușind nu mai puțin de 11 ași și comițând două duble greșeli.

În turul următor, adversara Emmei va fi învingătoarea din partida care le opune pe conaționala sa Francesca Jones (249 WTA) și americanca Ashlyn Krueger (70 WTA), potrivit Agerpres.

Emma, obligată de tatăl său să joace tenis 

Sportiva a declarat într-un interviu că tatăl său român a obligat-o să practice tenisul, interzicându-i mai multe lucruri de-a lungul timpului. 

„La început, tatăl meu m-a obligat să mă apuc de tenis. Nu mi-a plăcut, dar apoi, pe măsură ce am crescut și tenisul a devenit o prioritate, m-am forțat.

Parinții mei sunt atât de insistenți. Când eram mai mică, erau chiar mai mult decât acum. Au ajuns la un punct în care îmi spun ce cred ei că este mai bine, dar își dau seama în cele din urmă că, cu cât insistă mai mult, cu atât mai mult mă voi împotrivi.

Am văzut oameni grozavi cu care jucam la juniori care aveau părinți mult mai îngăduitori, care spuneau: 'Nu-i nimic dacă pierzi', iar acei jucători nu mai joacă tenis, așa că nu dau vina pe părinții mei pentru asta”, a declarat Emma Răducanu pentru The Times

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel