Superliga Romaniei Emil Săndoi vrea să învingă ambele Universități. Același scor și cu „U” Cluj, după victoria cu Universitatea Craiova

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Elevii lui Emil Săndoi vor evolua în Copou, sâmbătă, în fața jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău, într-un meci din a XI-a etapă a Superligii. Duelul dintre Poli Iași și „U” Cluj cu începere de la ora 16:45 va avea loc pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.



Poli Iași a obținut o victorie și o remiză în ultimele două etape ale Superligii, scor 2-0 cu Universitatea Craiova și 0-0 cu UTA Arad, iar următoarea partidă îi va pune față în față pe jucătorii ieșeni cu liderul clasamentului, „U” Cluj, care a acumulat deja 22 de puncte.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu au cunoscut nicio înfrângere în actualul sezon, Emil Săndoi având numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor de sâmbătă după-amiază (28 septembrie).

Săndoi: „Este cel mai bun joc pe care l-a făcut o echipă românească în campionat în ultimii 3-4-5 ani”

„Ce aș putea să spun... ne așteaptă un joc cu una dintre cele mai în formă echipe din campionat, dacă nu cea mai în formă. Văzând ultimele evoluții pe care le-a avut Universitatea Cluj, jocul pe care l-a  disputat la București cu Rapid - am zis că este cel mai bun joc pe care l-a făcut o echipă românească în campionat în ultimii 3-4-5 ani. Chiar m-a impresionat, e adevărat, le-au ieșit tot, dar o victorie categorică, un joc incredibil de bun, echilibru între compartimente.

E clar că ne așteaptă o partidă dificilă, pentru că dacă trece o etapă, trec două-trei și o echipă este în frunte, poate fi vorba despre o conjunctură, o întâmplare. Dar atunci când trec mai multe etape și echipa respectivă este la o distanță apreciabilă în fruntea clasamentului, este clar că e acolo pe merit.

E o echipă echilibrată pe compartimente, care și joacă cu un sistem diferit față de celelalte echipe care joacă în prima ligă și care a reușit să surprindă aproape toate momentele până acum. Sperăm să nu ne surprindă pe noi din acest punct de vedere.

Noi venim după două rezultate pozitive, chiar aș vrea să îi felicit pe băieți pentru implicarea pe care au avut-o în aceste două partide, pentru implicarea pe care o au la antrenament, pentru seriozitate și profesionalism. Am numai cuvinte de laudă la adresa lor până acum, sunt convins că vor fi și în continuare.

Vom încerca să ne impunem punctele noastre forte, avem încredere, sunt convins că vom avea suporterii pe toată durata celor 90 de minute alături de noi, chiar aș vrea să ne susțină necondiționat, pentru că într-un meci se poate întâmpla orice, de fiecare dată. Contează foarte mult sprijinul lor pentru noi și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru sprijinul pe care l-am avut în meciul cu Craiova. Sper să fie o atmosferă și mai frumoasă, dacă se poate, iar rezultatul să fie același.”, a spus Emil Săndoi, în conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj.

Poli Iași se află pe al 12-lea loc în Superliga, cu 11 puncte, având trei victorii, două remize și cinci înfrângeri în stagiunea 2024/2025.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel