Superliga Romaniei Emil Săndoi merge să câștige meciul din Gruia, contra CFR Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa Politehnica Iași întâlnește CFR Cluj în deplasare, meci programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 19:00.



Antrenorul ieșenilor, Emil Săndoi, s-a declarat pregătit pentru duelul cu elevii lui Dan Petrescu, din a XII-a etapă a Superligii.

Emil Săndoi: „Avem un moral bun. Trebuie să profităm de acest lucru”

„Întâlnim un adversar de calibru, pentru că nu trebuie să mai amintesc eu ce performanțe a obținut CFR-ul în ultimii ani, antrenorul pe care îl are, lotul de jucători, care au o deosebită experiență, sunt trecuți de maturitatea sportivă. E adevărat, în ultima perioadă cred că a fost o conjunctură defavorabilă pentru ei. De aceea, poate rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor. În rest, trebuie să recunoaștem că au un lot foarte valoros pentru campionatul nostru.

În ceea ce ne privește pe noi, suntem pe trend ascendent, zic eu. Dacă mă gândesc la evoluțiile pe care le-au avut băieții și la rezultatele pe care le-au obținut în ultimele meciuri, avem un moral bun. Trebuie să profităm de acest lucru. Încă de când am venit aici, le-am spus de fiecare dată, că fiecărei echipe îi trebuie o continuitate în rezultate pozitive. Bineînțeles că ne dorim acest lucru și în meciul care urmează. Sunt convins că vom face tot ce ține de noi pentru a obține un rezultat bun.

Să știți că ne ducem încrezători! A fost o conjunctură nefericită (pentru CFR Cluj), nu se aștepta nimeni. Toată lumea aștepta un parcurs mult mai bun al CFR-ului, dar vedeți că în acest campionat, care e mai echilibrat în comparație cu celelalte, aceste rezultate 'surpriză' - care nu sunt surprize pentru mine - orice rezultat e posibil în Liga 1 în momentul de față. Indiferent de ce adversar întâlnești, poți să câștigi toate cele trei puncte. Jocul este deschis oricărui rezultat!

În acest campionat chiar au fost mai multe rezultate surpriză în debut de campionat decât în campionatele precedente. Uitați-vă și în clasament: între un loc de play-off, de exemplu, și un loc de baraj la retrogradare. Ai legat două rezultate pozitive, deja poți să urci 4-5 locuri în clasament - sau invers.

Pe băieți îi simt foarte bine, dar nu numai săptămâna asta, ci de când am venit. Ne dorim un rezultat pozitiv la fiecare meci, dar e adevărat, nu pot să programez un rezultat. Dar sunt încrezător, pentru că eu cred că (jucătorii) au demonstrat că suntem o echipă disciplinată, care știe ce are de făcut în teren.

E adevărat, și noi avem punctele noastre slabe, puncte forte. Ce credeți, că CFR-ul nu are?! Totul e ca la ora jocului, inspirația, dăruirea și modul în care interpretăm fazele să ne fie favorabil nouă.”, a declarat Emil Săndoi, în conferința de presă premergătoare meciului din deplasare, cu CFR Cluj.

În ceea ce privește statisticile care arată faptul că echipa ieșeană nu a câștigat niciodată în Gruia, Emil Săndoi s-a pronunțat: „Statisticile nu prea au valoare. E vorba de ce se întâmplă în momentul respectiv, la ora jocului. Nu contează. Nici pe mine nu mă interesează! Dacă echipa pe care o antrenez eu n-a câștigat niciodată sau a câștigat de fiecare dată - mai puțin contează asta!”.

Duelul dintre CFR Cluj și Poli Iași are loc pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, sâmbătă, 5 octombrie, începând cu ora 19:00.

După 11 etape disputate, CFR Cluj se clasează pe locul 6 în Superliga, cu 15 puncte, în timp ce Politehnica Iași are cu un punct mai puțin, aflându-se pe locul 7.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel